35% jubileumsrabatt på våra program – gäller nyköp till och med 31 januari!

Hitta din redovisningsbyrå / Hudiksvall
Redovisningsbyrå i Hudiksvall

I Hudiksvall finns 4 000 företag varav flera världsledande inom kartong och hydraulik. Man är även långt framme inom tillverkning, forskning och utveckling på det fiberoptiska området. I Hudik finns även framsynta redovisningsbyråer som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – vanligast är att du registrerar företagets fakturor och att  byrån gör bokföringen. 

Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!


Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Redovisningsbyrå Hudiksvall - ctl00_cph1_bplpg3787_eximg

Ekonomiservice i Hudiksvall AB

Vi är en redovisningsbyrå med lång erfarenhet från många olika branscher. Vi erbjuder våra tjänster inom redovisningsområdet; löpande bokföring, löneadministration, budgetar, bokslut, årsredovisning och deklaration.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Hudiksvall - ctl00_cph1_bplpg6803_eximg

F-Redovisning AB

Varmt välkommen till F-redovisning AB, ett litet företag med stor personlig service och kvalitativa tjänster. Sedan 2005 har vi framgångsrikt bidragit med kompetens och erfarenhet till både företag samt föreningar. Vi erbjuder heltäckande ekonomilösningar och enskilda tjänster som exempelvis redovisning eller bokföring, alltid med en personlig service. 

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Hudiksvall - ctl00_cph1_bplpg7525_eximg

Vi Ekonomi Hudiksvall AB

Vi hjälper företag med allt som har med ekonomi att göra. Från enklare bastjänster som löpande redovisning och momsdeklarationer till frågor om ägarbeskattning och generationsskifte. Företag i alla branscher, storlekar och företagsformer är välkomna som kunder hos oss. För oss är relationen med våra kunder viktig och målet är att skapa ett långsiktigt, utvecklande och trevligt samarbete med varje kund. Omsorg och engagemang är därför viktiga ledord för oss.

Skicka förfrågan!