Planerad driftstörning på hemsidan idag 13 januari kl 17-18, vilket kan påverka inloggningen slut_demtill och nu går texten ända Mina sidor, nedladdning av filer mm. 

 Personal

– vi förenklar för dig som jobbar med löner och personal 

Som personaladministratör ska du greppa över ett stort område. Du ska dels hantera den löpande löneadministrationen och personalposter i bokslutet, dels greppa den komplexa arbetsrätten, bedöma rekryteringsbehov och vara delaktig i rekryteringar. Vi kan hjälpa dig hela vägen, oavsett om du är ny i funktionen eller har jobbat ett tag med personaladministration och vill hålla dig uppdaterad. 


Fler intressanta artiklar i ämnet

Temasidor - Personal - ctl00_cph1_DynamicControlContainer1_po_3346_dc3346_cArticleListpg397_ctl00
Föräldraledighet – vad gäller?

Vid föräldraledighet får den anställde normalt föräldrapenning från Försäkringskassan, men föräldraledighet innebär ändå en del löneadministration hos arbetsgivaren – något vi förklarar närmare i den här artikeln. Du får även veta mer om de regler oc...

Läs mer »
Temasidor - Personal - ctl00_cph1_DynamicControlContainer1_po_3346_dc3346_cArticleListpg325_ctl00
Terminalglasögon till anställd

Förmån av fria glasögon är normalt en skattepliktig förmån som arbetsgivaren ska betala arbetsgivaravgifter på och dra preliminär­skatt från men speciella terminalglasögon (glasögon för datorarbete) samt skydds­glasögon är dock skattefria om den anställde...

Läs mer »
Temasidor - Personal - ctl00_cph1_DynamicControlContainer1_po_3346_dc3346_cArticleListpg200_ctl00
Provanställning – villkor och regler

Syftet med en provanställning är att arbetsgivaren ska pröva om den anställde är lämplig för den aktuella tjänsten. Det kan antingen vara för att se om personen passar i företaget eller för att se om han eller hon klarar av att utföra vissa uppgifter.

Läs mer »

Vi kan hjälpa dig!

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!