Rätt hanterade är skatte- och momsreglerna väldigt generösa när det gäller kickoffer och interna konferenser, men gör man fel kan det bli väldigt kostsamt med förmånsbeskattning eller nekade avdrag och nekade momslyft.

Under detta webbinarium går vi igenom de generösa men trixiga skatte- och momsreglerna och besvarar alla frågor kring kickoffer och interna konferenser.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Vid din dator

Distans
10:00 - 11:00
1 290:- PLATSER FINNS!

Kickoffer och interna konferenser - Distanskurs

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Om webbinariet

Vilka skatteregler gäller för personalaktiviteter som konferenser, kickoffer, teambuilding osv med kostnader för resor, logi, mat och dryck, friskvård, nöjen och underhållning? Vilka kostnader är avdragsgilla? När blir det förmånsbeskattning för personalen? Får all ingående moms lyftas eller finns det begränsningar? Vilka regler och vilken rättspraxis finns kring kraven på innehåll, arbetstid och dokumentation? Gäller olika regler för småföretag och större arbetsgivare? Vad är skillnaden mellan interna möten och interna konferenser? Vad är definitionen av personalfest?

Ja, frågorna är många och ständigt aktuella. Rätt hanterade är skatte- och momsreglerna väldigt generösa när det gäller kickoffer och interna konferenser, men gör man fel kan det bli väldigt kostsamt med förmånsbeskattning eller nekade avdrag och nekade momslyft.

Under detta webbinarium går vi igenom de trixiga skatte- och momsreglerna och besvarar alla frågor kring kickoffer och interna konferenser.

Kursledare

Skattekurser - Utbildning / kurs inom skatt på distans, online eller kurslokal - Björn Lundén - Kickoffer och interna konferenser – webbinarium - ctl00_cph1_livecourseLeaderImg

Ulf Bokelund Svensson är vd på Björn Lundén och en av landets främsta skatte- och momsexperter. Han har skrivit ett stort antal böcker på skatte- och momsområdet och är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare.

Kursavgift

Kursavgift 1 290 kr. Digital kursdokumentation ingår.

Utbildningstimmar

1 timme Skatt.

Kurslängd

1 timme.

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Några dagar före kursstart får du ett nytt mejl med all praktisk information.

Fakturering

På kursavgifter under 3 000 kr (inkl moms) gäller endast kortbetalning. Kursavgifter på 3 000 kr (inkl moms) eller mer faktureras vid bokningstillfället. Du får en pdf-faktura till den mejladress du angivit.

Omdömen

    Mycket bra kurs. Nyttig att uppdaterar sig.

    Svara| 
     | | | |::1

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!