Om Bjorn Lunden / Pressrum / Björn Lundén bjuder in till livesänt branschsnack

Kunskaps- och programvaruleverantören Björn Lundén kommer med början 26 november att köra en livesänd tv-podd om och för redovisningsbranschen. 

Publicerad: 2020-11-11

Kunskaps- och programvaruleverantören Björn Lundén kommer med början 26 november att köra en livesänd tv-podd om och för redovisningsbranschen. ”Branschsnack för redovisningsbyråer” har man valt att kalla detta forum som är tänkt att köras regelbundet på olika teman.

Tanken med branschsnacket är att fånga upp dagsaktuella trender och frågeställningar som en panel med inbjudna gäster från branschen diskuterar kring. Temat för premiärsändningen är rådgivning.

– Med det nya forumet vill vi bidra till att inspirera redovisningskonsulterna, som inte sällan jobbar ganska ensamma, och till att sprida kunskaper och erfarenheter i en bransch som är i snabb förändring. Vi har fått blodad tand av alla de livesändningar vi genomfört sedan i våras och som mottagits väldigt väl av deltagarna, det är ytterligare en anledning till att vi vill testa ett nytt livesänt forum, säger Björn Lundéns vd Ulf Bokelund Svensson.

Kontakt:
Ulf Bokelund Svensson, Björn Lundén AB, 0650-541400, ulf.svensson@bjornlunden.se

Till livesändningen »