Just nu får du 30 % rabatt på alla onlinekurser! Erbjudandet gäller t o m 31 oktober.

Björn Lundéns stipendium  

– för ekonomistudenter  inom redovisning

Som ett av Sveriges ledande kunskaps- och programvaruföretag inom redovisning, skatt och deklaration vill vi stimulera studenter som väljer att fördjupa sig inom dessa områden.

Vi delar därför ut ett stipendium på 10 000 kr till årets bästa uppsats om den pågående digitaliseringen och automatiseringen på redovisningsområdet under läsåret 2021/2022.  

För dig som skrivit C- eller D-uppsats

Stipendiet kan sökas av dig som under läsåret 2021/2022 skrivit C- eller D-uppsats vid ett svenskt universitet eller högskola. Stipendiet ges till den eller de studenter som skrivit den bästa uppsatsen på temat digitalisering och automatisering på redovisningsområdet. Det kan handla om digitaliserad/automatiserad redovisning i ett företag eller vid en redovisnings- eller revisionsbyrå.

10 000 kr

Stipendiesumman är 10 000 kr. Har flera studenter skrivit uppsatsen tillsammans delas stipendiesumman lika mellan författarna.

Ansök senast 30 september 2022

Din uppsats skickar du till stipendium@bjornlunden.seSista dag för ansökan är 30 september 2022.

I ansökan anger du:

  • ditt/era namn
  • universitetets/högskolans namn
  • vilken utbildning du/ni läser.
Juryn utser vinnaren 7 oktober 2022

Vinnaren av Björn Lundén-stipendiet utses av en jury bestående av Ulf Bokelund Svensson, Lena Sörell och Pål Carlsson – samtliga medarbetare på Björn Lundén.

Juryn kommer att premiera den uppsats man anser bäst belyser den pågående digitaliserings- och automatiseringsprocessen på redovisningsområdet.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att mejla till stipendium@bjornlunden.se.

 

Välkommen med din ansökan!

Gratistjänster-hållare - Björn Lundéns stipendium - ctl00_cph1_infoBanner_bannerImg

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.