Kurser / Programvisningar

Flera undersökningar pekar på att generationsskiften av företag kommer att öka kraftigt de närmsta åren. Att genomföra ett lyckat generationsskifte tar ofta flera år. Är kunden förberedd?

Under det här kostnadsfria webbinariet går Per Hässler från Your Company igenom hur du i din roll som rådgivare till fåmansföretagare kan hjälpa företagaren att agera i tid genom att ställa rätt frågor och simulera olika framtidsscenarion. Du får veta mer om hur du för du ett samtal med kunden hur planeringen kan utgå från företagarens framtida behov.

Per visar hur deras molnbaserade tjänst Ägaranalys gör det lättare för kunden att förstå framtida utfall utifrån vägval idag. Rätt åtgärder i god tid kan vara skillnaden mellan ett lyckat och ett mindre lyckat ägarskifte.

Välkommen med din anmälan!

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Generationsskiften ökar – förbereder sig dina kunder i tid?

Evenemaget har redan varit.

Så fungerar våra livesända visningar

Visningen hålls i realtid via internet med din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan ta del av visningen i princip var du vill så länge du har ett headset och god internetuppkoppling.

Visningen ger inga utbildningstimmar.  

Avgift

Visningen är kostnadsfri.

Visningen pågår

ca 30 minuter  

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Innan kursstart mejlas instruktioner om hur du ansluter till kursen.     

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!