Vanliga Frågor!

 • Ingår support?

  Ja, du har tillgång till programsupport via chatt under kontorstid. I våra användarstöd kan du själv hitta svar på dina frågor, antingen genom att ställa en fråga i vårt forum och få den besvarad av våra supportörer eller genom att söka bland redan besvarade frågor. Du hittar även instruktiva filmade guider och textguider som förklarar olika programfunktioner.

 • Kan jag testa programmet gratis? 

  Ja, för att du ska vara säker på att programmet passar dina behov har du en 30-dagars gratis provperiod som du kan avbryta när du vill.

 • Fungerar programmet på Mac? 

  Ja, programmet är webbaserat och fungerar bra på Mac/OS. 

 • Är bokföringen integrerad med faktureringen? 

  Ja, så om du även använder Björn Lundén Fakturering får du automatiskt in fakturorna i bokföringen. 

 • Kan jag koppla Björn Lundén Bokföring till ett företagskort?

  Ja, det finns en smidig koppling mellan programmet och kreditkortet Qred Visa. När du gjort ett inköp med kortet får du en notis i Björn Lundén-appen om att fota kvittot. När du gjort det kommer inköpen direkt in i bokföringen, konterat och klart.

 • Kan jag arbeta med flera företag i bokföringsprogrammet?

  Ja, du väljer hur många företag du vill kunna bokföra i.

 • Är det enkelt att komma igång med programmet?

  Ja, när du klickar på Prova gratis i 30 dagar kommer du till en uppläggningsguide i Björn Lundén webb och app. Här registrerar du företagets uppgifter, väljer tjänster, lägger upp användare, mm. Du behöver alltså inte vänta på någon bekräftelse, licens eller annat! 

 • Kan jag nå programmet från vilken plats/dator jag vill?

  Ja, du kan nå programmet från vilken plats eller dator du vill så länge du har uppkoppling. 

 • Fungerar programmet för alla företagsformer och momsmetoder?

  Ja, programmet fungerar lika bra för alla företagsformer – enskild firma, aktiebolag, handelsbolag m fl – och föreningstyper. Programmet hanterar kontant- och faktureringsmetod samt alla typer av momsredovisning – månadsmoms, tremånadersmoms och årsmoms. Även momsfri verksamhet.

 • Vad behöver jag för att använda programmet?

  Tjänsten är en webbapplikation som fungerar med flertalet webbläsare. Vi rekommenderar Google Chrome. Liksom för andra webbapplikationer förutsätter den att du har en surfenhet (dator, platta eller mobil) och internetuppkoppling. I övrigt krävs att du har BankID samt en e-postadress

 • Kan jag bokföra på kostnadsställe, kostnadsbärare och projekt?

  Ja, du kan bokföra på olika kostnadsställen, kostnadsbärare och projekt. Fördelen med att jobba med bokslutsdimensioner är att du kan få ut resultatrapporter för kostnadsställe, kostnadsbärare och projekt utan att behöva öka antalet konton.

Vill du veta mer om våra bokföringsprogram?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!