Program / Digital signering
Digital signering

SignSecure

– smidig digital avtalshantering

SignSecure är vår nya digitala signeringstjänst, som uppfyller kraven på avancerad elektronisk signering. Det innebär att företaget kan använda tjänsten inte bara för vanliga ­avtal som ­samarbetsavtal och fullmakter, utan även för avtal med lagreglerade former för undertecknande, t ex för underskrift av ­årsredovisningar, aktiebrev och emissionsbrev.

SignSecure, smidig digital avtalshantering
Digital signering
99:-/mån

Pris för (1) användare. I priset ingår 10 signeringar/månad. För tillkommande signeringar är priset 10:-/st. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång.

Avancerad elektronisk avtalshantering

SignSecure är vår nya digitala signeringstjänst, som uppfyller kraven på avancerad elektronisk signering. Det innebär att företaget kan använda tjänsten inte bara för vanliga ­avtal som ­samarbetsavtal och fullmakter, utan även för avtal med lagreglerade former för undertecknande, t ex för underskrift av ­årsredovisningar, aktiebrev och emissionsbrev.

När du skickar ett avtal för signering eller en information för kännedom får mottagaren ett mejl med instruktioner för att ta del av dokumentet och en uppmaning att logga in med sitt BankID. Du har full överblick och kan enkelt se om mottagaren läst meddelandet och om mottagaren signerat eller inte. När ett avtal har undertecknats sparas det i SignSecure och kan inte manipuleras.

För byråer som använder digital kundsamverkan via Björn Lundén-appen finns möjligheten att ytterligare snabba upp processen genom att hämta mottagare direkt från kundföretagets medarbetarlistor.

Exempel på avtal som kan undertecknas
 • årsredovisning
 • samarbetsavtal
 • fullmakter
 • fastighetsöverlåtelse
 • framtidsfullmakt
 • testamente
 • aktiebrev
 • emissionsbrev

Praktisk information

Pris:
99 kr/mån avser en (1) användare. I priset ingår 10 signeringar/månad. För tillkommande signeringar är priset 10 kr/st. Moms tillkommer.

Betalning:
Betalning sker i förskott. Betalkort eller faktura.

Om du vill ha fler företag, kontakta oss »

Avtalstid:
Avtalet löper per helår och debiteras årsvis. Avtalet löper därefter vidare i samma omfattning om inte annat överenskommits innan avtalstidens utgång.

Uppsägningstid:
Ingen uppsägningstid.

Leverans:
Levereras online. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång.

Se även våra ALLMÄNNA VILLKOR »

Omdömen

  Har du funderingar kring SignSecure?

  Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!