30% rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 30/11. Vad vill du lära dig? »

Kurser / Programvisningar / Semesterårsbyte vid sammanfallande intjänande- och semsterår

Från och med januari får många anställda nya semesterdagar. Det betyder att det blir aktuellt att göra ett semesterårsbyte i programmet. I den här visningen går vi igenom vad som händer när du gör ett semesterårsbyte och vad du bör tänka på innan du trycker på knappen och låter programmet utföra magin.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
08:30 - 09:30
0:- PLATSER FINNS!

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Visning av semesterårsbyte i BL Lön Plus

Från och med 1 januari får många anställda nya semesterdagar. Det betyder att det blir aktuellt att göra semesterårsbyte i programmet. 

I den här visningen går vi igenom vad som händer när du gör ett semesterårsbyte och vad du bör tänka på innan du trycker på knappen.

Kursen vänder sig till dig som använder BL Lön Plus.

Så fungerar våra livesända visningar

Visningen hålls i realtid via internet med din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan ta del av visningen i princip var du vill så länge du har ett headset och god internetuppkoppling.

Vid visningens början får du hjälp att komma igång av våra föreläsare. Du har sedan full interaktion med dem under hela visningen.   

Visningen sker live via det digitala verktyget Zoom som är helt kostnadsfritt att använda för dig som deltar. Om du inte kan delta under dagen går det bra att registera sig ändå - vi skickar en inspelning i efterhand. 

Visningen ger inga utbildningstimmar. 


Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!

    Öppna redigering