Digitalisera din redovisningsbyrå

Digitalisera din redovisningsbyrå

– vi guidar dig hela vägen

Kostnadsfri livesändning där vi går igenom förutsättningarna för redovisningsbyråns digitaliseringsresa. Vilka förändringar behövs och vad krävs för att digitalisera verksamheten? Vi går igenom de olika stegen och vad ni behöver tänka på för att lyckas med er digitaliseringsprocess.

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
0

0:-

 Se våra övriga kostnadsfria visningar.

Skriv ut

Kostnadsfri livesändning där vi går igenom förutsättningarna för redovisningsbyråns digitaliseringsresa. Vilka förändringar behövs och vad krävs för att digitalisera verksamheten? Vi går igenom de olika stegen och vad du behöver tänka på för att lyckas med din digitaliseringsprocess.

Vi tittar närmare på allt från affärsmodell till olika målsättningar med digitaliseringen. Du har också möjlighet att boka in ett uppföljningsmöte över länk med någon av våra byrårådgivare för att få hjälp att komma igång med just din digitaliseringsresa.
Så fungerar våra visningar 
För att se vår visning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan start samt 5 minuter före.

Har du frågor som rör inloggningen till visningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats ca 20 min innan. Har du frågor under visningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

När du registrerat dig för en visning har du även möjlighet att se inspelningen i repris. Den finns tillgänglig i 2 veckor efter sändningen.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »