Skattedagen, Momsdagen, Redovisningsdagen

Välkommen på våra nyhetsdagar 2021!

Välkommen till våra heldagar om nyheterna inom skatt, moms och redovisning. Du får en genomgång av viktiga nyheter, intressanta förslag och aktuella rättsfall. De viktigaste nyheterna – och konsekvenserna av dem – går vi djupare in på. Och du blir även i år uppdaterad och informerad av flera experter vid varje tillfälle – allt för att du ska få ett så heltäckande innehåll som möjligt.

Välkommen!


Skattedagen 2021

En heldag i skattens tecken där vi går igenom de viktigaste nyheterna och diskuterar vilka konsekvenser de får för företagen och ägarna.

Du blir även uppdaterad på de viktigaste nyheterna på närliggande områden, t ex redovisning, moms och personal.

Läs mer och boka din plats »

Skattedagen 2016

Redovisningsdagen 2021

En dag fylld med redovisningsnyheter.
Nya regler, nyheter från Bokföringsnämnden, nya rättsfall och uttalanden från Skatteverket. Dessutom fördjupningar inom aktuella områden. Väl investerad tid för alla som arbetar med redovisning och vill ligga i framkant.

Läs mer och boka din plats »

Redovisningsdagen 2016

Momsdagen 2021

En heldag med allt om momsnyheterna för 2020 och fördjupningar inom aktuella momsfrågor. Lyssna på våra momsexperters tolkningar av nyheterna och konsekvenserna av dem. Passa även på att få svar på dina momsfrågor.

Läs mer och boka din plats »

Momsdagen 2016

Stora Rådgivardagen

En heldag om aktuella rådgivningsfrågor för redovisningskonsulter och revisorer inom områdena redovisning, skatt och moms. Vilka är de viktigaste nyheterna och vilka råd ska vi ge våra kunder?

Dessutom innehåller rådgivardagen inslag om kommunikation och retorik, rådgivarrollen, kundmötet och kundorienterad rådgivning. Samt en branschspaning inför 2021.

Läs mer och boka din plats »

Stora rådgivardagen

Fåmansföretagsdagen

En högintressant heldag för dig som är rådgivare till fåmansföretagare och för dig som själv har ett fåmansföretag. Vi tittar närmare på aktuella fåmansregler, intressanta frågeställningar och upplägg samt olika typer av effektiv skatteplanering i fåmansföretag.

Läs mer och boka din plats »

Fåmansföretagsdagen

Läs mer »

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »