Om Bjorn Lunden / Pressrum / Björn Lundén blir partner i Revisionsvärldens tillväxtpris

För fjärde året utser Revisionsvärlden Årets tillväxtbyråer i Sveriges samtliga län. I år delas utmärkelsen ut i samarbete med Björn Lundén.

Publicerad: 2021-10-13

– Som redovisningsbyråernas bästa vän vill vi vara med och lyfta fram byråer som lyckats. Därför känns det naturligt för oss att gå in som partner i Revisionsvärldens pris Årets tillväxtbyrå. Inte minst av det skälet att byråer i hela landet lyfts fram i och med att priset delas ut i varje län, menar Björn Lundéns vd Ulf Bokelund Svensson.

Årets tillväxtbyrå är en rankning alla redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs i samarbete med kreditupplysningsföretaget UC. De tio byråerna med snabbaste tillväxten senaste räkenskapsåret kallar vi Finalister. Och av dessa vinner den byrå som haft snabbast tillväxt senaste räkenskapsåret.

– Jag är väldigt glad över att Björn Lundén stöttar priset i år. Det är fjärde året i följd som vi utser Årets tillväxtbyråer i Sveriges samtliga län. I år har vi skruvat åt kraven jämfört med tidigare. Finalisterna ska ha vuxit tre år i följd, varför årets finalister är mer uthålliga än någonsin. Det är 21 riktigt fina byråer över hela landet som kommer att prisas, säger Revisionsvärldens chefredaktör Martin Hammarström.


Kontakt:

Ulf Bokelund Svensson, Björn Lundén AB, 0650-541400, ulf.svensson@bjornlunden.se