Om Björn Lundén / Pressrum / Björn Lundén vill underlätta för e-handelsbranschen

Programvaruleverantören Björn Lundén vill förenkla mer för den snabbväxande e-handelsbranschen och påbörjar ett partnerskap med integrationsplattformen Zwapgrid.

Publicerad: 2022-04-11

Programvaruleverantören Björn Lundén vill förenkla mer för den snabbväxande e-handelsbranschen och påbörjar ett partnerskap med integrationsplattformen Zwapgrid. Det gör det möjligt för Björn Lundén att erbjuda fler integrationer mot viktiga system för e-handlare. Sedan tidigare har Björn Lundén kopplingar mot e-handelsplattformar som Abicart, Woo Coomerce och JET shop. Nu kommer bland annat automatisk bokföring av utbetalningar från Nets Easy, Klarna och Stripe att erbjudas Björn Lundéns kunder.

– Vi ser goda möjligheter att kunna hjälpa fler e-handlare som vill ha en komplett lösning för sin redovisning och på samma gång underlätta för våra befintliga användare som kopplar på en e-handel som en del i att förstärka sitt erbjudande. Vardagen blir enklare både för de redovisningsbyråer som sköter företagarnas ekonomi och de som gör det själva. Vi kan helt enkelt erbjuda en konkurrens­kraftigare helhet i samarbete med Zwapgrid, säger Björn Lundéns vd Ulf Bokelund Svensson.

Zwapgrid

Björn Lundéns starkaste kundsegment är mindre redovisningsbyråer. Många av dessa har e-handlare bland sina kundföretag, och genom integrationer mot ledande betallösningar kan byrån bli effektivare genom att kapa repetitiva moment.

– För redovisningskonsulter finns det roligare saker att göra än att bokföra och rapportera t ex OSS-försäljning, fortsätter Ulf Bokelund Svensson.

Zwapgrid har utvecklat ett nätverk av system som är både infrastruktur och tolk. Alla system kan förstå varandra och dela data sinsemellan. För att göra det enkelt att komma igång erbjuds även onboarding-lösningar som kan användas av Björn Lundén.

– Björn Lundén är en viktig kunskapsbärare i redovisningsbranschen och vi är glada över att vår teknik nu kan hjälpa deras redovisningsbyråer och företagskunder att effektivisera moment som annars kostar både tid och pengar. Björn Lundén kan fokusera sina utvecklingsresurser på sin plattform och vi ser till att infrastruktur och logik är på plats för integrationerna. Vi ser fram emot ett fortsatt spännande samarbete, säger Leo Berghald, vd och grundare av Zwapgrid.

Leo Berghald, grundare av Zwapgrid.

Ulf Bokelund Svensson, VD Björn Lundén


Kontakt:

Ulf Bokelund Svensson, Björn Lundén AB, 0650-541400, ulf.svensson@bjornlunden.se

Leo Berghald, Zwapgrid AB, +46 8-580 970 30 (växel)leo.berghald@zwapgrid.com 

Presskontakt: Magnus Serratusell Wallin, Zwapgrid AB, +46 8-580 970 30 (växel), magnus@zwapgrid.com