Vi har haft ett strömavbrott som för närvarande påverkar nedladdning av digitala produkter, programversioner, mm. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på att lösa problemet så fort vi kan!

Om Björn Lundén / Pressrum / Hylla-galan

– Jag är jätteglad för den här nomineringen och huruvida vi vinner är faktiskt inte så viktigt. Både Hylla-galan i sig och nomineringen är var för sig så positiva att jag ser det här som en vinst, säger Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén.

Publicerad:

Björn Lundén har blivit nominerat i kategorin Årets tillväxtföretag på årets HYLLA-gala som arrangeras 10 maj 2019 på Aktivitetsfabriken i Hudiksvall.

Företaget växer stadigt och har i dag 109 medarbetare som tillsammans jobbar för att fortsätta växa i sin mission som är – och har alltid varit – att förenkla kundernas företagande genom smarta och lättanvända lösningar för företagens redovisning, skatter och lönehantering.

– Jag är jätteglad för den här nomineringen och huruvida vi vinner är faktiskt inte så viktigt. Både Hylla-galan i sig och utmärkelserna är var för sig så positiva att jag ser det här som en vinst, säger en nöjd Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén.

Hylla-galan arrangerades första gången 2018 och blev direkt en succé. Initiativtagare är Pär Johansson, som var med och grundade Glada Hudik-teatern.

Kontakt:
Ulf Bokelund Svensson, vd Björn Lundén
ulf.svensson@bjornlunden.se