Om Bjorn Lunden / Pressrum / Hylla-galan

– Jag är jätteglad för den här nomineringen och huruvida vi vinner är faktiskt inte så viktigt. Både Hylla-galan i sig och nomineringen är var för sig så positiva att jag ser det här som en vinst, säger Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén.

Publicerad: 2019-03-01

Björn Lundén har blivit nominerat i kategorin Årets tillväxtföretag på årets HYLLA-gala som arrangeras 10 maj 2019 på Aktivitetsfabriken i Hudiksvall.

Företaget växer stadigt och har i dag 109 medarbetare som tillsammans jobbar för att fortsätta växa i sin mission som är – och har alltid varit – att förenkla kundernas företagande genom smarta och lättanvända lösningar för företagens redovisning, skatter och lönehantering.

– Jag är jätteglad för den här nomineringen och huruvida vi vinner är faktiskt inte så viktigt. Både Hylla-galan i sig och utmärkelserna är var för sig så positiva att jag ser det här som en vinst, säger en nöjd Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén.

Hylla-galan arrangerades första gången 2018 och blev direkt en succé. Initiativtagare är Pär Johansson, som var med och grundade Glada Hudik-teatern.

Kontakt:
Ulf Bokelund Svensson, vd Björn Lundén
ulf.svensson@bjornlunden.se