Om Bjorn Lunden / Pressrum / Stjärnrekrytering ruskar om redovisningsbranschen

Expansiva kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén har lyckats locka till sig en av redovisningsbranschens starkast lysande stjärnor när det kommer till marknadsföring och försäljning. Det handlar om Malin Svanberg som tar den nya rollen som CCO på Björn Lundén.

Publicerad: 2022-06-13

Malin kommer närmast från jobbet som Country Manager på Wolters Kluwer som hon haft sedan början av 2021, innan dess var hon företagets försäljningschef.

Rekryteringen av Malin Svanberg är en viktig pusselbit i den nya, internationella organisation som nu tar form.

– De som känner mig vet att jag gillar förändringar och triggas av utmaningar. Jag ser fram emot att vara med i en ny fas, kunna göra skillnad och bidra med min erfarenhet från redovisningsbranschen. Och inte minst att ta upp kampen med Fortnox, säger Malin Svanberg.

Malin Svanberg gillar öppenheten och engagemanget som finns i Björn Lundén. Enligt Malin har Sverige och Norden väntat på en spelare som jobbar för branschen så som Björn Lundén gör.

Malin Svanberg, CCO på Björn Lundén.

– Det känns fantastiskt bra att vi får med oss Malin Svanberg på vår fortsatta tillväxtresa. Med sin erfarenhet och sitt driv kan Malin bidra till att vi får maximal utväxling på våra genomförda och framtida förvärv, menar Björn Lundéns vd Ulf Bokelund Svensson.

Kontakt:

Ulf Bokelund Svensson
Björn Lundén AB
0650-541400
ulf.svensson@bjornlunden.se