30% rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 30/11. Vad vill du lära dig? »

Program / Föreningsprogram / BL Förening
BL Förening, bokföringsprogram för föreningar

– bokföringsprogram för föreningar

BL Förening är ett bokföringsprogram med ett antal specialfunktioner som underlättar för föreningens kassör, bland annat bokföring mot olika kostnadsställen och budgetfunktion. 

Kontoplanen i BL Förening är anpassad för ideella föreningar.

Pris för (1) användare och en (1) förening. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång.

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3005_trustImg
  Tusentals nöjda användare
 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3007_trustImg
  Programsupport och användarstöd ingår
 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3006_trustImg
  Automatkonteringar och guider som sparar tid 
 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3008_trustImg
  30 dagar öppet köp 

Om BL Förening

BL Förening i molnet är ett Windowsbaserat, installerat bokföringsprogram med många smarta funktioner som effektiviserar redovisningen i din förening. Med vår molnlösning får du större flexibilitet genom att du kommer åt och kan arbeta med dina företagsdata från vilken dator som helst som har programvaran installerad och tillgång till internet.

Programmet är anpassat efter just föreningars särskilda behov. Alla grundinställningar i ­programmet är gjorda utifrån detta och kontoplanen för ideella föreningar är förvald i programmet. Dessutom har du möjlighet att redovisa kostnadsställen, vilket är mycket praktiskt i en ­förening bestående av olika sektioner, osv. 

Teknisk information 
Operativsystem

Programmet går att köra i Windows 10 och senare. BL Administration kan installeras i 64-bitars operativsystem.

.NET Framework

För att installera BL Administration krävs att .NET Framework 4.5.2 finns installerat på datorn.

Utrymme

Själva programinstallationen behöver omkring 80 MB ledigt utrymme på hårddisken. .NET Framework upptar ca 450 MB diskutrymme. Dessutom behövs ledigt utrymme för de företagsdata som du kommer att registrera, vi rekommenderar minst 10 MB per upplagt företag.

Skrivare

Vissa funktioner i programmet kräver att det skapas en utskrift. Du behöver därför ha en fungerande skrivare installerad. Du kan komplettera med en filskrivare, som skapar en fil av utskriften, istället för att skriva ut på papper.


Praktisk information

Pris: 
129 kr/mån avser en (1) användare och en (1) förening. Moms tillkommer.

Om du vill ha fler företag, kontakta oss »

Betalning:
Betalning sker i förskott. Betalkort eller faktura.

Avtalstid: 
Avtalet löper per helår och debiteras årsvis. Avtalet löper därefter vidare i samma omfattning om inte annat överenskommits innan avtalstidens utgång.

Uppsägningstid:
Ingen uppsägningstid.

Demo: 
Om du vill testa programmet kan du ladda ner en demoversion som är aktiv i 30 dagar.

Leverans: 
Levereras online. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång.

Se även våra ALLMÄNNA VILLKOR »

Omdömen

  FLER FUNKTIONER I BL FÖRENING

  Löpande bokföring 

  Verifikationsregistreringen är mycket lättarbetad och snabb. De vanligaste in- och utbetalningarna får du hjälp med via konteringsguider som du kan välja om du inte vill arbeta med traditionell kontering.

  Budget 

  I programmet kan du lägga upp budget både på huvudkonton och kostnadsställen. 

  Kontoplaner 

  BAS-kontoplanen för ideella föreningar är förvald i programmet. Kontoplanen innehåller över hundra konton för ideella föreningar och underlättar arbetet med den löpande bokföringen. Om du hellre arbetar med den ”vanliga” BAS-kontoplanen kan du välja den istället. 

  Rapporter 

  Det finns många färdiga bokföringsrapporter, t ex dagbok, huvudbok, momsrapport, balansrapport och olika resultatrapporter. Du kan antingen skriva ut en rapport eller förhandsgranska den på skärmen.

  Rapporterna är tydliga och enkla att förstå. Perfekta att visa/dela ut på styrelsemöten, -sektionsmöten, osv. 

  Bokföringskontroll 

  Med hjälp av de kontroll- och sökfunktioner som finns i BL Förening är det enkelt att hitta eventuella fel i bokföringen eller se hur du konterat en viss verifikation. Du kan också på ett enkelt sätt kontrollera och stämma av ett visst konto utan att skriva ut en huvudbok. 

  SIE-import och SIE-export 

  Med SIE-import och SIE-export kan du överföra uppgifter från och till andra program som hanterar SIE-filer, t ex till och från huvudkassörens eller redovisningsbyråns bokföringsprogram. 

  Vanliga Frågor!

  • Fungerar programmet på Mac?

   BL Administration är ett Windows-baserat program men fungerar utmärkt att installera på en Mac-dator förutsatt att du även har Windows på den. Detta kan man lösa på lite olika sätt. Läs mer om detta t ex här:  https://macworld.idg.se/2.1038/1.413058/sa-kor-du-windows-pa-din-mac 

  • Kan jag jobba från flera datorer?

   Ja, dina företagsuppgifter sparas i en databas på internet. De uppenbara fördelarna är att du får en ökad åtkomst genom att du når dina data från olika platser och datorer. 

  • Har jag öppet köp? 

   Ja, vid köp av program har du alltid 30 dagars öppet köp. Det betyder att du har god tid på dig att bestämma dig, och att känna att du valt rätt program.

  Vill du ha hjälp att välja
  rätt program för dig??

  Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!