BL FÖRENING

Bokföringsprogram för föreningar

 • Konteringsguider hjälper dig att bokföra rätt
 • Med kostnadsställen blir föreningens redovisning mer användbar
 • Enkelt att hålla ordning på föreningens inventarier, fordon och maskiner
BL Förening, bokföringsprogram för föreningar

BL Förening är ett bokföringsprogram med ett antal specialfunktioner som underlättar för föreningens kassör, bland annat bokföring mot olika kostnadsställen och budgetfunktion. 

Kontoplanen i BL Förening är anpassad för ideella föreningar.

BL Förening
129:-/mån

Pris för (1) användare och en (1) förening. Moms tillkommer. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång.

 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3005_trustImg
  Tusentals nöjda användare
 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3007_trustImg
  Programsupport och användarstöd ingår
 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3006_trustImg
  Automatkonteringar och guider som sparar tid 
 • Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - Föreningsprogram, bokföringsprogram för din förening - ctl00_cph1_programTrusticons_trustIconsCplpg3008_trustImg
  30 dagar öppet köp 

Omdömen

  FLER FUNKTIONER I BL FÖRENING

  Löpande bokföring 

  Verifikationsregistreringen är mycket lättarbetad och snabb. De vanligaste in- och utbetalningarna får du hjälp med via konteringsguider som du kan välja om du inte vill arbeta med traditionell kontering.

  Budget 

  I programmet kan du lägga upp budget både på huvudkonton och kostnadsställen. 

  Kontoplaner 

  BAS-kontoplanen för ideella föreningar är förvald i programmet. Kontoplanen innehåller över hundra konton för ideella föreningar och underlättar arbetet med den löpande bokföringen. Om du hellre arbetar med den ”vanliga” BAS-kontoplanen kan du välja den istället. 

  Rapporter 

  Det finns många färdiga bokföringsrapporter, t ex dagbok, huvudbok, momsrapport, balansrapport och olika resultatrapporter. Du kan antingen skriva ut en rapport eller förhandsgranska den på skärmen.

  Rapporterna är tydliga och enkla att förstå. Perfekta att visa/dela ut på styrelsemöten, -sektionsmöten, osv. 

  Bokföringskontroll 

  Med hjälp av de kontroll- och sökfunktioner som finns i BL Förening är det enkelt att hitta eventuella fel i bokföringen eller se hur du konterat en viss verifikation. Du kan också på ett enkelt sätt kontrollera och stämma av ett visst konto utan att skriva ut en huvudbok. 

  SIE-import och SIE-export 

  Med SIE-import och SIE-export kan du överföra uppgifter från och till andra program som hanterar SIE-filer, t ex till och från huvudkassörens eller redovisningsbyråns bokföringsprogram. 

  Vanliga Frågor!

  • Fungerar programmet på Mac?

   BL Administration är ett Windows-baserat program men fungerar utmärkt att installera på en Mac-dator förutsatt att du även har Windows på den. Detta kan man lösa på lite olika sätt. Läs mer om detta t ex här:  https://macworld.idg.se/2.1038/1.413058/sa-kor-du-windows-pa-din-mac 

  • Kan jag jobba från flera datorer?

   Ja, dina företagsuppgifter sparas i en databas på internet. De uppenbara fördelarna är att du får en ökad åtkomst genom att du når dina data från olika platser och datorer. 

  • Har jag öppet köp? 

   Ja, vid köp av program har du alltid 30 dagars öppet köp. Det betyder att du har god tid på dig att bestämma dig, och att känna att du valt rätt program.

  Vill du ha hjälp att välja
  rätt program för dig??

  Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!