Hitta integration!

integrationer

Behöver du hjälp? Hör av dig till oss:

   0650-54 14 00

Konstrukt

Saknar ni bra stöd för budgetarbetet? Konstrukt har byggt en integration mot Björn Lundén för att göra budget- och prognosarbetet betydligt smidigare för er.

Vad är Konstrukt?

Konstrukt är en molnbaserad SaaS-produkt för budget, prognos, analys och rapportering. Konstrukt läser in kostnadsställen, kostnadsbärare, projekt, anställda, konton och utfall för att ge kunden en lätthanterlig och tidsbesparande lösning tätt knuten till affärssystemet (BL Administration). Ni slipper dubbelarbete genom att Konstrukt läser in och löpande synkroniserar den data som behövs.

Passar Konstrukt er?

Konstrukt påminner om Excel men har en större komplexitet och dessutom färdiga lösningar för olika branscher såsom tjänsteföretag, handelsföretag, tillverkande företag, fackföreningar, retail, med mera. Konstrukt lämpar sig bäst för företag med fler än 10 anställda där åtminstone två eller tre personer är involverade i arbetet.

Hur fungerar det?

I Konstrukt arbetar kunderna i så kallade appar som driver intäkter eller kostnader till det budgeterade och prognostiserade resultatet. Det går att konfigurera appar efter behov baserat på aktuell paketering.

Kan man analysera resultat och nyckeltal?

Ja, via Konstrukts rapport-appar eller via Konstrukts integration med Excel kan kunden enkelt analysera budget och prognos mot utfall på önskad detaljnivå och genomföra den analys som behövs. Här kan exempelvis utfall från BL Administration jämföras med budget och prognos från Konstrukt i grafer, diagram och tabeller. 

Koppling till Björn Lundén
 • BL Bokföring
 • BL Fakturering
Kategorier
 • Nyckeltal & analys

Kontaktuppgifter
E-post: 
info@konstrukt.se

Telefon: 0709-645 181
www.konstrukt.se

Betyg
Inga omdömen satta
Stäng

Recensioner

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »