BL Skatt Fåab

BL Skatt Fåab

– programtillägg för beräkning av kapitalvinst och utdelning

BL Skatt Fåab är ett programtillägg till BL Skatt som hjälper dig att beräkna kapitalvinst och utdelning i fåmansföretag. Dina utdelningsberäkningar lagras i molnet så att du alltid kommer åt och kan arbeta med dem.

Skatteprogram och deklarationsprogram - BL Skatt Fåab

Du bestämmer först om du vill beräkna utdelning eller kapitalvinst. Programmet visar då resultatsidan för den beräkning du vill göra. Därifrån fördjupar du dig genom att klicka på resultatsidans olika knappar. Programmet är pedagogiskt uppbyggt och mycket lättarbetat.

När du fyllt i de underliggande uppgifterna sammanställer BL Skatt Fåab dessa och presenterar dem överskådligt på resultatsidan.

I BL Skatt Fåab kan du även göra vinstanalyser och separata substansvärdeberäkningar.

BL Skatt Fåab
199:-/mån

Pris för en (1) användare. Moms tillkommer. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång.

Omdömen

  Vanliga Frågor!

  • Ingår programsupport?

   I licensen ingår programsupport. Du får snabb och kompetent hjälp direkt på telefon. Utöver den direkta programsupporten har du tillgång till vårt kundforum där du kan ställa frågor samt söka svar på dina frågor. Du hittar även mängder av filmade guider och textguider som förklarar olika programfunktioner.

  • Är det någon startavgift eller uppläggningsavgift?

   Nej, vi tar inte ut några sådana avgifter.

  • Har jag öppet köp? 

   Ja, vid köp av program har du alltid 30 dagars öppet köp. Det betyder att du har god tid på dig att bestämma dig, och att känna att du valt rätt program.

  • Blir jag bunden till en viss avtalstid om jag köper BL Skatt?

   Avtalet löper per helår och debiteras årsvis. Därefter löper avtalet vidare i samma omfattning om inte avtalet sägs upp med en måndads varsel före avtalstidens utgång. 

  Vill du ha hjälp att välja
  rätt program för dig?

  Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!