25% rabatt på alla program!
Byråhemsida Bas

Redovisningsbyrå Bas

– anpassad byråhemsida

Med Redovisningsbyrå Bas får du tillgång till allt du behöver för att få en stilren och lättskött hemsida. 

  • 2 sidmallar
  • Verktyg för sökoptimering
  • Bildbibliotek
  • Prisberäknare
  • Serverhosting och uppdateringar
  • GDPR-anpassad
  • Mejlsupport
395:-/mån

Pris per månad och företag. Levereras online. Efter genomfört köp och efter att vi har behandlat din order blir du kontaktad av oss med instruktioner för att komma igång.  

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Varför ska du välja våra byråanpassade hemsidor?

  • Färdiga sidmallar förenklar arbetet

Hemsidorna byggs med det populära publiceringsverktyget Wordpress och är responsiva, dvs de fungerar lika bra i datorn, mobilen och surfplattan. Med hjälp av de färdiga sidmallarna är det enkelt att få hemsidans olika delar på plats. Det finns bland annat mallar för startsida, en presentationssida för byråns tjänster och en bloggsida. Med vår dynamiska prisberäknare blir det enklare för dina besökare att förstå prissättningen och välja rätt tjänst.

  • Smidigt bildbibliotek

En hemsida kräver generellt många bilder för att inte kännas så texttung. Du har därför tillgång till ett stort bildbibliotek där du fritt kan söka efter och använda bilder som passar dig och din byrå. På så vis sparar du både tid och pengar och slipper använda en extern bildbank. Med hjälp av ett lättanvänt SEO-verktyg säkerställer du att texterna på din hemsida är optimerade, vilket är viktigt för synligheten hos sökmotorer som Google.

  • Nyhetsflöde med aktuella artiklar

För dig som vill ha ett nyhetsflöde på hemsidan går det att lägga till ett RSS-flöde med aktuella artiklar inom skatte-, redovisnings-, juridik- och personalområdet. Hemsidan är även GDPR-anpassad med information gällande den nya dataskyddsförordningen. Du kan använda dessa texter som en mall och komplettera med specifika uppgifter för just din byrå.

 

Köpinformation:
Kampanjen innebär att avtalet gäller från köptillfället till och med 2020-12-31. Avtalet löper därefter per helår och betalning sker i förskott per helår. Kontakta oss om du vill ha betalning per kvartal eller halvår, salj@bjornlunden.se eller använd formuläret nedan. Avtalet löper därefter vidare i samma omfattning om inte annat överenskommits innan avtalstidens utgång. Ingen uppsägningstid.
Moms tillkommer. Betalkort eller faktura (ingen avgift).

Levereras online. Efter genomfört köp och efter att vi har behandlat din order blir du kontaktad av oss med instruktioner för att komma igång.

Vill du veta mer om byråanpassade hemsidor?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!