Tolkning av kvitton och fakturor

– smart AI-tolkning på 60 sekunder till fast pris

Med Tolkning slipper du manuell hantering av kvitton och leverantörsfakturor. Dina kvitton och leverantörsfakturor skickas till en robot som lär sig att tolka dina dokument och ger dig ett konteringsförslag. För varje tolkning och justering blir robotens konteringsförslag allt mer precisa och efter en tid är träffsäkerheten i det närmaste hundraprocentig.

Tolkningen tar max 60 sekunder – oberoende av mängden fakturor som ska tolkas – vilket innebär en rejäl tids- och kostnadsbesparing för alla företag som hanterar mer än ett fåtal kvitton och leverantörsfakturor.

 

 

Varför Tolkning?
  • Tolkar dina kvitton/fakturor på max 60 sekunder
  • Fast, lågt pris för ett obegränsat antal tolkningar
  • Snabb inlärning = kort startsträcka
  • Flexibelt – det är fortfarande du som bestämmer
  • Extremt tids- och kostnadsbesparande

39:-/mån/företag

Allmänna villkor »

Jag vill veta mer om BL Tolkning »


Fakturatolkning

Vad krävs för att kunna använda Tolkning? 

För att kunna använda vår tolkningstjänst krävs att du kör BL Leverantör eller BL Bokföring i molnet. Du aktiverar tolkningen inne i programmet. För automatiserad bokföring av de tolkade kvittona och leverantörsfakturorna krävs att du har BL Bokföring eller BL Bokföring Plus.

Såväl företag som redovisningsbyråer och andra som hanterar ett antal kvitton och leverantörsfakturor har mycket att vinna på att automatisera hanteringen. 

Snabb tolkning redan från början

Som ny användare av tolkningstjänsten går det snabbt att komma igång. Roboten utnyttjar kunskaper från andra robotar i systemet och kan på så vis ge dig snabb hjälp genom förifyllda basuppgifter som leverantör, datum, totalbelopp, moms, osv – redan från början. 

Vi tror dock att du som bokför vill behålla full kontroll över valet av kostnadskonton, så det överlåter roboten till dig att bestämma. 

När du sparat din leverantörsfaktura/ditt kvitto går facit på hur du vill ha det tillbaka till roboten och bygger på dess kunskap, som du sedan kan tillgodogöra dig vid nästa kvitto eller faktura från samma leverantör.

Tolkningstjänsten fungerar för kvitton och fakturor i formaten pdf, jpg, jpeg och png.

Fast, lågt pris – bara 39 kr i månaden 

Priset för Tolkning är endast 39 kr i månaden per företag. Ingen avgift per transaktion eller andra avgifter tillkommer. Priset inkluderar ett obegränsat antal kvitton och fakturor och tål att jämföras med alla leverantörer av liknande system. 

Enkelt att utöka för en helt automatiserad hantering

Det är lätt att komma igång med Tolkning och enkelt att utöka med våra andra tjänster för att kunna jobba med en helt automatiserad hantering av leverantörsfakturor

Så kommer du igång

Vi har återkommande kostnadsfria livesända visningar om hur du kommer igång med Tolkning och e-postportalen. Vill du se den praktiska arbetsgången kan du läsa mer här »

När du sparat din leverantörsfaktura/reskontrapost/registrering/kontering (välj själv) går facit på hur du vill ha det tillbaka till roboten och bygger på dess kunskap som du sedan kan tillgodogöra dig vid nästa faktura från samma leverantör.
Förmånligt paket för automatiserad leverantörsfakturahantering
Fakturatolkning

Tolkning + e-postportal
59:-/mån


Läs mer om paketerbjudandet »

Kontakta mig