Redovisningsbyrå Mellan

Redovisningsbyrå Mellan

– för medelstora redovisningsbyråer

 • 5 sidmallar
 • Möjlighet att integrera en chat
 • 40 moduler fler än i BAS
 • Anpassade landningssidor
 • Ladda ner faktablad, mm
 • RSS-flöde med nyhetsartiklar
 • Plus allt som ingår i BAS
Byråhemsida - Mellan

Redovisningsbyrå Mellan ger dig ytterligare valmöjligheter när du sätter upp din hemsida. Du får bland annat möjlighet att integrera en chat, kan lägga till ett nyhetsflöde och laborera med ytterligare 40 olika moduler.

Redovisningsbyrå Mellan
595:-/mån

Pris per månad och företag. Levereras online. Efter genomfört köp och efter att vi har behandlat din order blir du kontaktad av oss med instruktioner för att komma igång.  

Varför ska du välja våra byråanpassade hemsidor?

 • Färdiga sidmallar förenklar arbetet

Hemsidorna byggs med det populära publiceringsverktyget Wordpress och är responsiva, dvs de fungerar lika bra i datorn, mobilen och surfplattan. Med hjälp av de färdiga sidmallarna är det enkelt att få hemsidans olika delar på plats. Det finns bland annat mallar för startsida, en presentationssida för byråns tjänster och en bloggsida. Med vår dynamiska prisberäknare blir det enklare för dina besökare att förstå prissättningen och välja rätt tjänst.

 • Smidigt bildbibliotek

En hemsida kräver generellt många bilder för att inte kännas så texttung. Du har därför tillgång till ett stort bildbibliotek där du fritt kan söka efter och använda bilder som passar dig och din byrå. På så vis sparar du både tid och pengar och slipper använda en extern bildbank. Med hjälp av ett lättanvänt SEO-verktyg säkerställer du att texterna på din hemsida är optimerade, vilket är viktigt för synligheten hos sökmotorer som Google.

 • Nyhetsflöde med aktuella artiklar

För dig som vill ha ett nyhetsflöde på hemsidan går det att lägga till ett RSS-flöde med aktuella artiklar inom skatte-, redovisnings-, juridik- och personalområdet. Hemsidan är även GDPR-anpassad med information gällande den nya dataskyddsförordningen. Du kan använda dessa texter som en mall och komplettera med specifika uppgifter för just din byrå.

Praktisk information

Pris:

595 kr/mån och företag. Moms tillkommer.

Avtalstid:

Avtalet löper per helår och debiteras årsvis. Avtalet löper därefter vidare i samma omfattning om inte annat överenskommits innan avtalstidens utgång.

Betalning:

Betalning sker i förskott. Betalkort eller faktura. Kontakta oss om du vill ha betalning per kvartal eller halvår, kontakta oss »

Uppsägningstid:

Ingen uppsägningstid.

Leverans:

Levereras online. Efter genomfört köp och efter att vi har behandlat din order blir du kontaktad av oss med instruktioner för att komma igång.  

Vill du veta mer om byråanpassade hemsidor?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så hjälper vi dig!