Redovisningsbyrå / Kurser / Affärsutveckla din redovisningsbyrå

Under den här föreläsningen pratar vi om vikten av att arbeta aktivt med affärsutveckling och marknadsföring/sälj i den allt mer automatiserade redovisningsbranschen. Vissa delar är viktigare än andra att ta tag i, och här diskuterar vi vilka dessa delar kan vara och hur du konkret kan arbeta med dem. Vi kommer även in på kundföretagens behov av affärsutveckling och hur du kan spela en viktig roll här.

Föreläsningen är en del av Redovisningsbyrådagen 2022 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Affärsutveckla din redovisningsbyrå

Evenemaget har redan varit.

Affärsutveckla din redovisningsbyrå
– ett måste i en föränderlig bransch?

Under den här föreläsningen pratar vi om vikten av att arbeta aktivt med affärsutveckling i den allt mer automatiserade redovisningsbranschen. Vissa delar är viktigare än andra att ta tag i, och här diskuterar vi vilka dessa delar kan vara och hur du konkret kan arbeta med dem. Vi kommer även in på kundföretagens behov av affärsutveckling och hur du kan spela en viktig roll här.

Här är några av de områden vi tittar närmare på:

  • Affärsmodell 
  • Rådgivning
  • Försäljning och marknadsföring
  • Prissättning
  • Hitta rätt anställda
  • Nätverka

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Vi är glada att i år kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Centre, men vi livesänder också Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans.

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start. 

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!