Redovisningsbyrå / Kurser / Effektivisera och förenkla för byrå och kund

Välkommen på en visning av Björn Lundéns Byråstöd och våra paket för smidig kundsamverkan i webb och app. Upptäck hur byråstödet kan effektivisera redovisningsbyråns processer och ge dig full kontroll. Och hur du kan ge dina kunder en ny och bättre upplevelse i  webb och app – samtidigt som byrån i realtid får in digitala underlag i BL Administration.

Visningen är en del av Redovisningsbyrådagen 2022 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Effektivisera och förenkla för byrå och kund

Evenemaget har redan varit.

Effektivisera och förenkla för byrå och kund
– full kontroll genom effektiva flöden

Välkommen på en visning av Björn Lundéns Byråstöd och våra paket för smidig kundsamverkan i webb och app.

Med byråstödet får både byårledare och byråmedarbetare full överblick och kontroll över klienter, medarbetare, uppdrag, deadlines, mm. Här skapar du även smidigt dina uppdragsavtal. Byråstödet är det naturliga stället för varje byråmedarbetare att börja sin dag – med full överblick över vad som behöver göras. Det är här du lägger upp nya kundföretag, ser status, öppnar rätt program, ser aviseringar från molndatabaser om inkomna dokument, automatregistrerade underlag, skattekontosaldo, skapar molndatabaser, mm. 

Det är enkelt att komma igång med byråstödet och vi hjälper dig gärna direkt på plats/på distans.

Med våra paket för smidig kundsamverkan i webb och app kan du skapa hypereffektiva flöden för byrån, för byråns kunder och för kommunikationen mellan byrå och kund. Du ger dina kunder en ny och bättre upplevelse i webb och app – samtidigt som byrån i realtid får in digitala underlag i BL Administration.

Vi hjälper dig gärna att komma igång med digital kundsamverkan, direkt på plats eller på distans.

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Vi är glada att i år kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Centre, men vi livesänder också Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans.

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Visningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start. 

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!