Redovisningsbyrå / Kurser / Nyhetsseminarium

Kostnadsfritt seminarium med de viktigaste nyheterna på skatte-, redovisnings- och personalområdet. Blir säkerligen extra intressant detta valår. Vilka beslut är fattade och vilka förslag är på gång? Och hur påverkar de företagen och ägarna? Ta chansen att kostnadsfritt uppdatera dig.
Seminariet är en del av Redovisningsbyrådagen 2022 – ett kostnadsfritt event där du deltar på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Nyhetsseminarium

Evenemaget har redan varit.

 Nyhetsseminarium med Ulf Bokelund Svensson
– skatt, redovisning och personal

45 minuter med de viktigaste nyheterna på skatte-, redovisnings- och personalområdet. Blir säkerligen extra intressant detta valår. Vilka beslut är fattade och vilka förslag är på gång? Och hur påverkar de företagen och deras ägare? 

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt nyhetsseminarium med Ulf Bokelund Svensson på temat skatt, redovisning och personal. 

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Vi är glada att i år kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Centre, men vi livesänder också Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans.

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion om hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start.  

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!