Redovisningsbyrå / Kurser / Användarträff med nyhetsfokus

Välkommen på användarträff med våra programutvecklare och supportmedarbetare. Du får en grundlig genomgång av de viktigaste nyheterna och förbättringarna i våra program och webbtjänster för redovisningsbyråer.

Användarträffen är en del av Redovisningsbyrådagen 2022 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Användarträff med nyhetsfokus

Evenemaget har redan varit.

Programanvändarträff med nyhetsfokus för dig som kör våra program

Välkommen till denna kostnadsfria användarträff för dig som jobbar med våra ekonomisystemet och webbtjänster.

Under användarträffen får du en visning och genomgång av nya och förbättrade funktioner i de olika programmen samt kopplingar till externa system, Björn Lundén-appen och våra webbtjänster.

Missa inte det här tillfället att träffa våra programutvecklare och supportmedarbetare som gärna diskuterar programfunktioner, programutveckling och annat du har funderingar kring. Välkommen!

Kursinnehåll

Visning av nya och förbättrade programfunktioner i:

  • BL Administration
  • BL Skatt
  • BL Bokslut
  • Byråstöd
  • Webbtjänster och integrationer

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Vi är glada att i år kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Centre, men vi livesänder också Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans.

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Visningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start.

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!