Vi har haft ett strömavbrott som för närvarande påverkar nedladdning av digitala produkter, programversioner, mm. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på att lösa problemet så fort vi kan!

Företagande / Vad är e-faktura?

LEI-koder för värdepappershandel

E-faktura, eller EDI-faktura, är en säker och enkel metod för att ta emot och skicka fakturor från avsändare till mottagare – helt digitalt. EDI står för Electronic Data Interchange och betyder att fakturan skickas elektroniskt mellan företag. 

Publicerad:
Björn Lundéns e-fakturering

Med vår tjänst för hantering av e-fakturor, kan ni både skicka och ta emot fakturor direkt i BL Administration, vilket både sparar tid och minskar risken för sena betalningar. En e-faktura fungerar precis som en vanlig pappersfaktura. Skillnaden är att den skickas elektroniskt och inte via post eller med e-post. 

Du kan även på ett smidigt sätt ta emot inkommande leverantörsfakturor direkt i BL Leverantör. Programmet hämtar då alla uppgifter som krävs och det enda du behöver göra är att kontera fakturan. 

Registrering av en utgående e-faktura fungerar på samma sätt som en vanlig faktura. När du registrerat och uppdaterat e-fakturan i något av våra faktureringsprogram kommer den att levereras direkt in i kundens ekonomisystem.

2,50 per faktura

Priset för att hantera e-fakturor med vår tjänst är 2,50 kr per ingående eller utgående faktura.