BL Frågeservice Bas

 BL Frågeservice Bas

– sitt inte svarslös

 • Nyhetstjänsten som håller dig uppdaterad
 • Tillgång till alla tidigare ställda frågor och svar
 • Svar på just dina frågor om skatt, redovisning och personal
BL Info Online och Frågeservice Forum

Så här fungerar BL Frågeservice Bas

Med Frågeservice Bas hittar du svar på webben på dina frågor om skatt, moms, redovisning och personal – dygnet runt och året om.  Oftast hittar du svar på dina frågor direkt, men du kan även skriva in din aktuella fråga och få den besvarad av våra skatte- och redovisningsexperter. 

I grunden har du vår nyhetstjänst som ger dig de viktigaste nyheterna först av alla.

En ovärderlig trygghet för dig som arbetar med skatt, löner och redovisning. 

BL Frågeservice Bas

499:-  /mån

Pris för en (1) användare. Tjänsten är personlig och löper 12 månader från beställning. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst.

Vanliga Frågor!

 • Hur ställer man en fråga till Frågeservice?

  När du har aktiverat tjänsten Frågeservice Bas (via en länk som du får från oss) fyller du i din fråga i ett formulär. Du får även förslag på svar när du skriver din fråga. Om du inte får något svar som stämmer på din fråga klickar du på Skicka och då skickas frågan till våra experter på Frågeservice. När vi har svarat på frågan får du ett mail med en länk. Vill du även kunna ringa Frågeservice väljer du tjänsten Frågeservice Premium.

 • Vilken typ av frågor kan jag ställa till Frågeservice?

  Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om konsultation eller rådgivning. (Med konsultation menar vi till exempel utredningar, upprättande av årsbokslut, deklaration med mera och med rådgivning sådant som är mer långtgående än faktasvar och liknande.)

 • Hur snabbt får man svar?

  När du har skickat en fråga till oss får du normalt svar inom ett dygn, men oftast går det snabbare än så.

 • Hur ofta får man nyhetsmejl?

  Du får ett mail ca en gång i veckan med de senaste nyheterna. 

 • Skriver ni bara om nyheter?

  Nej, du hittar även intressanta artiklar om ämnen som kan vara aktuella utan att vara nyheter. Du har också tillgång till en faktabank med genomgångar av gällande regler och belopp inom en mängd viktiga områden.

 • Vänder sig BL Knowledge enbart till redovisningskonsulter och revisorer?

  Nej, BL Knowledge är en suverän nyhetstjänst även för dig som jobbar med löne- och personaladministration och vill hålla dig uppdaterad kring socialavgifter, traktamenten, arbetsrätt, osv.