Just nu får du 20 % rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 2 maj.

Redovisningsbyrå / Rådgivarstöd / Nyhetstjänster / BL Frågeservice Premium
BL Info Online Frågeservice via telefon och på webben

BL Frågeservice Premium

– en ovärderlig trygghet

Med Frågeservice Premium kan du ringa våra skatte- och redovisningsexperter för att få svar på dina frågor eller bara få en second opinion. I grunden har du vår nyhetstjänst som ger dig de viktigaste nyheterna först av alla. En ovärderlig trygghet för dig som arbetar med skatt, löner och redovisning.

Pris för en (1) användare. Tjänsten är personlig och löper 12 månader från beställning. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst. 

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Så här fungerar BL Frågeservice Premium

Tjänsten ger dig möjlighet att ringa våra experter för att få svar på dina frågor inom områdena skatt, moms, lön/personal, redovisning och juridik.

Vissa undrar hur man värderar tillgångarna i en kontrollbalansräkning, andra hur man ska tänka kring moms på leasing eller hur förmåner ska hanteras i bokföringen och arbetsgivardeklarationen. Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om ren konsultation. 

Vill du söka efter svar på egen hand har du tillgång till Frågeservice online, som är fullmatat med svar från våra experter. Du kan även ställa din fråga och få den besvarad inom kort. 

Vanliga Frågor!

 • Hur ofta får man nyhetsmejl?

  Du får ett mail ca en gång i veckan med de senaste nyheterna. Det går också att följa oss på facebook (www.facebook.com/blinfonyhetstjanst) där vi löpande lägger ut länkar till nya artiklar.

 • Skriver ni bara om nyheter?

  Nej, du hittar även intressanta artiklar om ämnen som kan vara aktuella utan att vara nyheter. Du har också tillgång till en faktabank med genomgångar av gällande regler och belopp inom en mängd viktiga områden.

 • Vänder sig BL Info Nyheter enbart till redovisningskonsulter och revisorer?

  Nej, BL Info Nyheter är högst relevant även för dig som jobbar med löne- och personaladministration och vill hålla dig uppdaterad kring socialavgifter, traktamenten, arbetsrätt, osv.

 • Vilken typ av frågor kan jag ställa till Frågeservice?

  Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om konsultation eller rådgivning. (Med konsultation menar vi till exempel utredningar, upprättande av årsbokslut, deklaration med mera och med rådgivning sådant som är mer långtgående än faktasvar och liknande.)

 • Hur snabbt får jag svar när jag ringer till Frågeservice?

  Oftast kommer du fram direkt, men det händer att du får vänta i telefonkö. Om du vill kan du välja att bli uppringd av oss samtidigt som du behåller din plats i kön.

 • Kan jag få hjälp med beräkningar av t ex semester eller utdelningsutrymme i Frågeservice?

  Vi hjälper inte till med beräkningar eller utredningar, men svarar på faktafrågor så att du själv kan göra beräkningarna. 

 • Kan jag få svar på frågor om t ex moms vid EU-handel och import? 

  Självklart!