BL Frågeservice Premium

BL Frågeservice Premium

– en ovärderlig trygghet

 • Nyhetstjänsten som håller dig uppdaterad
 • Tillgång till tusentals tidigare ställda frågor och svar
 • Ring våra experter för svar på dina frågor om skatt, redovisning och personal
BL Info Online Frågeservice via telefon och på webben

Så här fungerar BL Frågeservice Premium

Tjänsten ger dig möjlighet att ringa våra skatte- och redovisningsexperter för att få svar på dina frågor inom områdena skatt, moms, lön/personal, redovisning och juridik.

Vissa undrar hur man värderar tillgångarna i en kontrollbalansräkning, andra hur man ska tänka kring moms på leasing eller hur förmåner ska hanteras i bokföringen och arbetsgivardeklarationen. Eller du kanske bara vill ha en second opinion. Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om ren konsultation. 

Vill du söka efter svar på egen hand har du tillgång till Frågeservice online, som är fullmatat med svar från våra experter. Du kan även ställa din fråga och få den besvarad inom kort. 

I grunden har du vår nyhetstjänst som ger dig de viktigaste nyheterna först av alla. En ovärderlig trygghet för dig som arbetar med skatt, löner och redovisning.

BL Frågeservice Premium

1 199:-  /mån*

Pris för en (1) användare. Tjänsten är personlig och löper 12 månader från beställning. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst. 

*Du som har Helhetslösning eller BL Byrå bibehåller ditt nuvarande pris och betalar fr o m 1/2 2024, 599:-/mån.

Vanliga Frågor!

 • Hur ofta får man nyhetsmejl?

  Du får ett mail ca en gång i veckan med de senaste nyheterna. 

 • Skriver ni bara om nyheter?

  Nej, du hittar även intressanta artiklar om ämnen som kan vara aktuella utan att vara nyheter. Du har också tillgång till en faktabank med genomgångar av gällande regler och belopp inom en mängd viktiga områden.

 • Vänder sig BL Knowledge enbart till redovisningskonsulter och revisorer?

  Nej, BL Knowledge är en suverän nyhetstjänst även för dig som jobbar med löne- och personaladministration och vill hålla dig uppdaterad kring socialavgifter, traktamenten, arbetsrätt, osv.

 • Vilken typ av frågor kan jag ställa till Frågeservice?

  Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om konsultation eller rådgivning. (Med konsultation menar vi till exempel utredningar, upprättande av årsbokslut, deklaration med mera och med rådgivning sådant som är mer långtgående än faktasvar och liknande.)

 • Hur snabbt får jag svar när jag ringer till Frågeservice?

  Oftast kommer du fram direkt, men det händer att du får vänta i telefonkö. Om du vill kan du välja att bli uppringd av oss samtidigt som du behåller din plats i kön.

 • Kan jag få hjälp med beräkningar av t ex semester eller utdelningsutrymme i Frågeservice?

  Vi hjälper inte till med beräkningar eller utredningar, men svarar på faktafrågor så att du själv kan göra beräkningarna. 

 • Kan jag få svar på frågor om t ex moms vid EU-handel och import? 

  Självklart!