Redovisningsbyrå i Stockholm

Redovisningsbyrå i Stockholm

I Stockholm startas mer än vart tredje företag i landet. Tjänsteföretag är överlägset vanligast och endast vart tionde företag arbetar med tillverkning. Vilken typ av företag du än representerar behöver du en effektiv administration. Här hittar du redovisningsbyråer i Stockholm som du kan koppla din fakturering, lönehantering mm till och som kan ta hand om din bokföring och övriga redovisning. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. Det innebär att du och redovisningsbyrån kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din byråpartner sköter bokföringen.
Men olika företag har olika behov och med vår digitala programlösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14751_eximg

BokföringsExperten i Farsta AB

BokföringsExperten i Farsta AB (vid Farsta Centrum) erbjuder förstklassig service och högkvalitativa tjänster inom starta eget, bokföring, bokslut, deklarationer, rådgivning m.m. Vi ger tips och lönsamma råd gratis per telefon eller mail.

http://bokforingsexperten.se/

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13882_eximg

Debet & Kredit Redovisning

Vi utför löpande bokföring, bokslutsarbete samt deklarationer åt privatpersoner, enskilda firmor samt aktiebolag. Vårt arbetssätt är effektivt och personligt eftersom vi tror på en nära relation till våra kunder och ömsesidigt förtroende.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15739_eximg

Djursholms Fastighet & Redovisning AB

Djursholms Fastighet & Redovisning AB tidernas redovisningsbyrå.
Vi arbetar på våra egna kontor (Sollentuna & Djursholm) eller ute hos kund.

DFR AB bemannar och rekryterar även ekonomipersonal.

Affärsutveckling där vi hjälper till att effektivisera och bygga kundens företag i rätt riktning är våran grej.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13759_eximg

Ekonomikonsulterna i Täby AB

För oss är alla kunder lika värdefulla oavsett om det är ett aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag. Hos oss får du alltid ett positivt och personligt bemötande. Vi bryr oss om, följer upp, ger dig råd och diskuterar lösningar. Många utav våra klienter har varit kunder sedan vi startade och det ser vi som ett gott betyg!

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15114_eximg

EkonomiPorten i Stockholm

Sedan 1995 har EkonomiPorten hjälpt såväl små som stora företag med det mesta inom ekonomisk rådgivning. Vi är aktiva medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och certifierade enligt ISO 9001 vilka båda borgar för kompetenta medarbetare och hög kvalitet på de tjänster vi levererar. Vår målsättning är alltid att utveckla våra kunders affärer för tillväxt och lönsamhet – till skillnad från den traditionella redovisningsbyrån där fokus ofta ligger på myndighetsrapportering.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13799_eximg

Hjerténs Redovisningsbyrå

Jag är auktoriserad redovisningskonsult och driver Hjerténs Redovisningsbyrå sedan 2007. Mina motton är: Nöjda kunder – Ha kunderna i centrum – Tillgänglighet – Kunderna skall känna trygghet när de överlämnar sin bokföring. 


Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13785_eximg

Ingarö Kontorstjänst AB

Vi är redovisningsbyrån som med glädje tar hand om ditt företags ekonomi och den ekonomiska förvaltningen i din bostadsrättsförening. Vi arbetar mycket med digitala lösningar, vi har ofta en helhetsförvaltning av aktiebolag och föreningar där vi har fullmakter för skatter- och momsdeklarationer, vi betalar leverantörsfakturor via fil, vi har föreningars årsavgifter via autogiro och kommer att ordna med e-fakturor, självklart allt övrigt som löner, bokslut och deklaration.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15202_eximg

M & M Ekonomi AB i Stockholm

Kompetens, kvalité och effektivitet är våra nyckelord, vi har över 20 års erfarenhet och därmed en gedigen kompetens inom området. Vi är ansluta till FAR (Branschorganisation för revisorer och rådgivare) och följer REKO (Svensk standard för redovisningstjänster).
All personal hos oss vidareutbildar sig kontinuerligt för att vi skall upprätthålla bästa kvalité och standard.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15936_eximg

Reconomix AB i Stockholm

Reconomix AB har lång erfarenhet inom redovisningsområdet och kan genom sina kvalificerade medarbetare erbjuda ditt företag hjälp med det mesta som en ekonomiavdelning tillhandahåller. Vi har Auktoriserade Redovisningskonsulter för att säkerställa hög kvalitet på utfört arbete. Vi arbetar i enlighet med Reko. Medlem hos Srf konsulterna.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg16165_eximg

Slipp Redovisning Norrmalm

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 595 kr/mån.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15491_eximg

TT Redovisning i Stockholm

TT Redovisning är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder tjänster inom bokföring, redovisning och andra ekonomitjänster. Vårt arbete håller alltid hög kvalitet och är anpassat till kundens behov.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15210_eximg

Veronika Ekström Redovisning AB

En liten byrå med stort engagemang.

Här får du kvalificerad hjälp med allt som rör företagets administration.

Srf auktoriserad.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13883_eximg

A Lezok Consulting i Stockholm

Individuellt och professionellt förhållningssätt till kundernas behov. Vi  fungerar som din ekonomiavdelning och tillhandahålla tjänster inom redovisning, bokföring löner samt övrig administration samt rådgivning. Vi tar ett stort personligt ansvar och har en mycket hög servicenivå.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15300_eximg

Additum Redovisning och ekonomistyrning

Additum är en liten och personlig byrå som hjälper framförallt små och medelstora bolag med det mesta inom redovisning och ekonomistyrning. Additum hjälper också till med att utveckla och effektivisera processer och arbetsrutiner.

Titta in på hemsidan för mer information eller ta direkt kontakt med Karin Stribolt 076 234 24 58

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15457_eximg

Advice Accounting Sverige AB

Vi levererar inte bara tjänster som bokföring, löner, moms och bokslut. Du ska välja Advice Accounting om du vill ha en proaktiv byrå, som är tillgänglig och vill stärka dig som entreprenör. Det administrativa sköter vi digitalt för att få mer tid över till att träffa och coacha dig genom ditt företagande. 

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg17026_eximg

Alime Consulting AB

Alime Consulting kan hjälpa dig med din löpande redovisning, bokslut, inkomstdeklarationer, rådgivning, momsredovisning, årsredovisning och administrativ hjälp när du startar eget företag. 

Vårt mål är att bemöta kundens individuella behov och växa i takt med att ditt företag växer. Med vår hjälp kan du vara trygg med att det alltid blir rätt och att uppgifterna lämnas in i rätt tid.

Låt Alime Consulting ta hand om din verksamhets bokföring och redovisning, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på – Ditt yrke!

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13747_eximg

Amelitas Redovisning AB i Stockholm

Amelitas Redovisning erbjuder anpassade och prisvärda ekonomitjänster till små och medelstora företag. Vi hjälper Er med allt från bolagsbildning och löpande bokföring till årsbokslut och skatterådgivning.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14979_eximg

Argentaria AB i Stockholm

Vår affärsidé är att på ett nära och personligt plan stötta dig som företagare i ditt arbete med ekonomin och personalen i ditt företag. Vår målsättning är att skapa en långsiktig relation där du som företagare känner trygghet och förtroende och kan jobba vidare med utkomsterna av vårt  samarbete.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg16918_eximg

Aveo Redovisning AB

Tycker du att bokföring, moms, bokslut och lön mm är lika kul att jobba med som jag? Kul! Men om inte och du känner att det är dags för avlastning så kan jag hjälpa dig. Jag jobbar mycket digitalt, men vill att du som kund ska vara nöjd och skräddarsyr gärna upplägget efter dina behov. Välkommen!

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14459_eximg

BARAB Redovisning AB

Vi är ett familjeförtag, som mer än gärna ställer upp för Dig - dag som kväll, på ditt kontor eller vårt. 
Får vi ditt förtroende, kommer du snart att känna att vi blir en del av din egen verksamhet.


Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13742_eximg

C & M Redovisning AB i Stockholm

Välkommen till oss! Vi är en redovisningsbyrå som hjälper företag med olika typer av ekonomifunktioner såsom löpande bokföring och deklarationer. Våra kunder är främst små till medelstora företag inom olika branscher.Vi arbetar både på vårt kontor i Täby och på plats hos våra kunder.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14010_eximg

Creigman Finans AB

Creigman Finans AB är en redovisningsbyrå som tillhandahåller tjänster inom bokföring, löner, bokslut, årsredovisningar, bolagsbildningar och skatter.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14889_eximg

Drottningholm Redovisning

Vi erbjuder kvalificerad redovisning för alla bolagsformer både för små och medelstora företag. Du kan välja att vi tar hand om hela eller vissa delar av administrationen. Vi åtar oss bl a bokföring, moms, deklarationer, bokslut, lönehantering, fakturering, leverantörsreskontra, budget, bolagsbildningar, kalkyler och likviditets-prognoser.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15909_eximg

Easyways i Stockholm

EasyWays hjälper företag att växa. Vårt arbete bygger på långtgående relationer där våra kunder ska se oss som partner och inte bara en redovisningsbyrå. Vi jobbar med allt inom redovisning och bokföring och vi erbjuder ekonomiskt coaching som hjälper våra kunder att nå bättre resultat. 

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13738_eximg

Ekonomibiten i Stockholm

Ekonomibiten startades av mig Marie Nilsson år 1990. Jag har ca 30 års erfarenhet av administration och redovisning för både små och stora företag. Jag vänder mig främst till mindre aktiebolag och enskilda firmor, men kan även åta mig att göra privata inkomstdeklarationer. 

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15910_eximg

Ekonomitjänst STHLM AB

Ekonomitjänst STHLM – har valt att lägga fokus på kvalité och arbetar flexibelt utifrån varje kunds behov och förutsättningar. Vi arbetar för långsiktiga relationer till våra kunder. Ni når oss lättast på mail: info@ekonomisthlm.se

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15312_eximg

Evisia Gruppen AB i Stockholm

Evisia Gruppen AB har mångårig erfarenhet inom ekonomi, bokföring och redovisning. Vi hjälper såväl stora som små företag, med allt från helhetslösningar till enstaka tjänster. Du är alltid välkommen till oss när det gäller ekonomi.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14958_eximg

Gisus Redovisning i Stockholm

Vi är byrån med nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder kvalitativ bokföring som vi tillsammans med kunden skräddarsyr efter företagets behov. Våra mål är nöjda kunder och att vara konkurrensstarka inom vårat område. Häng med oss på vår resa!

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13900_eximg

Global Redovisning i Stockholm

Vi erbjuder hjälp med bokföring, årsredovisning, bokslut, frågor om deklaration, ekonomi, skatt, hjälp vid nystart av företag, företagsöverlåtelser m.m

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14835_eximg

JLM Redovisning & Revision AB

Vi hjälper företag med redovisningen så de kan fatta bra ekonomiska beslut. Redovisning för framtiden.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15920_eximg

JSS Proaktiv Ekonomi i Stockholm

Litar du blint på din redovisningsbyrå och varför? Är det för att ni har samarbetat en längre period eller är det för att dom gör ett genuint bra jobb? Ger rådgivning som berör ditt företag och din privata ekonomi? Visar ett intresse på hur ni kan utvecklas? Om JA, grattis! Annars ring oss på JSS PE! 

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg14837_eximg

McKinley Redovisningsbyrå

McKinley Redovisningsbyrå sköter hela den ekonomiska administrationen av våra kundföretag. Detta inkluderar bl.a. löpande bokföring, fakturering, löner, betalningar och skatter.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15545_eximg

Mias Redovisning i Stockholm

Välkommen till Mias redovisning, en personlig byrå med fokus på service och individuella lösningar. Jag hjälper dig med allt från bokföring, fakturering och löner till bokslut och deklaration. Kontakta mig gärna för att se hur jag kan hjälpa just dig att få mer tid över till din kärnverksamhet.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg16087_eximg

ProfitPartner AB i Enskede

ProfitPartner AB är en digital, familjeägd redovisningsbyrå med lång erfarenhet.


Vi har ett brett utbud av tjänster inom ekonomihantering och rådgivning till fast pris och med stort engagemang. Vi arbetar mestadels digitalt vilket innebär en förenklad arbetsprocess och spar tid och pengar för dig som kund. Du kan bland annat fota kvitton, sköta fakturering, tidsrapportering etc. direkt i din mobil, som sedan administreras av din redovisningskonsult.


Varmt välkomna in på vår hemsida www.profitpart.se för att se vilket av våra paket som passar dig bäst eller kontakta oss för att skräddarsy en lösning för just dina behov.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg16027_eximg

Redovisa Resultat i Stockholm

Redovisa Resultat RR AB är en medelstor Redovisningsbyrå med kontor i Haninge och Hammarby Sjöstad. Tjänsterna som erbjuds är främst inom redovisning och lön till små och medelstora företag och föreningar. Vi är som auktoriserade konsulter anslutna till branschorganisationen SRF Konsulterna och är även ISO-certifierade för att ytterligare säkerställa god kvalitet i vårt dagliga arbete. ”Med kundfokus och kvalitet som ledord” är vårt motto som vi strävar efter varje dag.

Vi arbetar främst digitalt, men hanterar naturligtvis även material i fysisk form om det så önskas, eftersom vi alltid skräddarsyr våra arbetsprocesser efter kundens behov.

Varmt välkommen till oss på Redovisa Resultat.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg16055_eximg

RochS Sifferkontoret i Stockholm

DET ENDA DU BEHÖVER – EN BRA REDOVISNINGSBYRÅ!

RochS Sifferkontoret är en mindre redovisningsbyrå med kompetens, erfarenhet och engagemang. Vi arbetar bl a med Björn Lundéns alla program.

Vi är idag 12 konsulter med två kontor med adress:

Wallingatan 33 Stockholm, (nära Norra Bantorget)

Gribbylundsvägen 3, Täby  (5 min fr Täby C)

Växel Stockholm 08 21 00 30

Växel Täby 08 446 30 40

 

Vi är en fullservicebyrå och hantera allt från löpande bokföring till bokslut och årsredovisning, kvalificerade lönetjänster, rådgivning, ägarfrågor etc..

Vår affärsidé är att genom att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster vara det lilla företagets ekonomiavdelning eller det lite störres resursförstärkning. Ska vi göra jobbet hos er, digitalt eller hos oss? Det bestämmer du!

 

Vi träffar dig gärna!

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15044_eximg

Strögets Redovisningsbyrå AB

Ni hittar oss på Södermalm sedan 1985. Våra kunder är både stora och små företag som får hjälp med allt från start till stopp! Välkommen in på en kaffe så pratar vi mer.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13833_eximg

U.B. Redovisningsbyrå i Stockholm

Vår affärsidé är att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster, ekonomisk rådgivning samt skatterådgivning åt såväl företag som privatpersoner. Ett personligt och långsiktigt samarbete är av högsta prioritet.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg17233_eximg

Wahlgrens Redovisningsbyrå AB

Wahlgrens Redovisningsbyrå AB drivs med en äkta entreprenörsanda och startades upp 1990.

Vårat huvudkontor ligger i Vällingby och sedan har vi en filial i Gamla Stan.

Wahlgrens är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i SRF, branschföreningen för auktoriserade redovisningskonsulter och vi arbetar enligt REX.

Vi utför allt från löpande bokföring, bokslut, inkomstdeklarationer och löner.

Vi är progressiva och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det kommer till digitalisering och utveckling.

Vår kundstock består till större delen av små och medelstora bolag, i alla olika branscher.

På Wahlgrens arbetar i en öppen och inkluderande arbetsmiljö, där vi satsar mycket på varje medarbetares utveckling.

Genom ett närstående bolag tillhandahåller vi även juridisk rådgivning och inkasso.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg13832_eximg

Win Win Ekonomi AB i Stockholm

Win Win Ekonomi är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder företag hjälp med löpande bokföring och allt annat som rör företagets ekonomi. Varje samarbete är unikt och vi börjar alltid med en grundlig genomgång tillsammans med kunden för att kunna planera och genomföra uppdraget på bästa sätt. Vi har två kontor i Stockholms-området och mångårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_pg15974_eximg

Äppelvikens Redovisning AB i Stockholm

Äppelvikens Redovisning AB är den lilla personliga redovisningsbyrån i Bromma som kan hjälpa Er med allt inom redovisning och skatter. Läs mer om oss på www.appelvikensredovisning.se.

Skicka förfrågan!

BL-certifierad redovisningbyrå

När du väljer en BL-certifierad redovisningsbyrå får du en byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.

Läs mer » 

certifieradbyra_2019.png

Bli byråpartner

Som redovisningsbyrå kan du synas på den här sidan och komma i kontakt med nya kundföretag. Det kan handla om företag i din närhet eller på distans, då idén bygger på att du och kundföretaget använder vår molnlösning. Du har även möjlighet att bli en BL-certifierad byrå.

Läs mer »

Redovisningsbyrå Göteborg