Bokslutsprogram för bokslut och årsredovisning i aktiebolag

– jobba i molnet och lämna in digitalt

Ett bra bokslutsprogram är ett viktigt verktyg för alla som gör bokslut och årsredovisning. BL Bokslut är ett modernt bokslutsprogram där du gör dina bokslut i molnet och skickar in den färdiga årsredovisningen digitalt till Bolagsverket. Maximal snabbhet och enkelhet till ett minimalt pris.

Med våra bokslutsprogram har du stor frihet att redigera i dokumenten och utforma årsredovisningen precis som du vill ha den. Du kan göra både K3-bokslut och förenklad årsredovisning enligt K2-reglerna. Båda våra bokslutsprogram hanterar digital inlämning av årsredovisning till Bolagsverket.


Bokslutsprogram med digital inlämning
För företag och ekonomiavdelningar

BL Bokslut Företag

BL Bokslut Företag är ett lättanvänt bokslutsprogram med alla funktioner du behöver för bokslutet och årsredovisningen. Du för enkelt över uppgifterna från din bokföring till BL Bokslut Företag.

 • Programmet hanterar digital inlämning av årsredovisning till Bolagsverket.

 • Lättanvänt med tydlig arbetsgång

 • Hanterar XBRL-format för digital inlämning av årsredovisning

  • Innehåller allt du behöver för att göra bokslut och årsredovisning enligt K2/K3
  • Lättredigerade mallar för snygga årsredovisningsdokument
  • Bokslutsbilagor
  • Anläggningsregister
  • Årsredovisning
  • Aktiebok
  • Hanterar upp till 3 företag
För konsulter och revisorer

BL Bokslut Proffs

BL Bokslut Proffs är ett kraftfullt och modernt bokslutsprogram med alla funktioner du behöver för bokslutet och årsredovisningen. Du kan hantera ett obegränsat antal företag. Du jobbar lokalt eller i molnet med dina årsredovisningar.

Programmet hanterar digital inlämning av årsredovisning till Bolagsverket.

 • Lättanvänt med tydlig arbetsgång
 • Hanterar XBRL-format för digital inlämning av årsredovisning
  • Innehåller allt du behöver för att göra bokslut och årsredovisning enligt K2/K3
  • Lättredigerade mallar för snygga årsredovisningsdokument
  • Bokslutsbilagor
  • Anläggningsregister
  • Årsredovisning
  • Aktiebok
  • Obegränsat antal företag


Varför ska du välja ett bokslutsprogram från Björn Lundén?

20 års erfarenhet av bokslutsprogram och redovisning

Vi har lång erfarenhet av såväl programutveckling som bokslut och årsredovisning. Det märker du när du använder våra bokslutsprogram, som är logiska och intuitiva och låter dig jobba snabbt och effektivt med att upprätta din årsredovisning. Du märker det även när du kontaktar vår kunniga programsupport. 

För både företagare och byråer

Våra bokslutsprogram passar både redovisningskonsulter/revisorer och aktiebolagsägare som vill jobba med hela eller delar av bokslutet och årsredovisningen. BL Bokslut Proffs passar för konsulter och andra som gör många bokslut för sina kunder medan BL Bokslut Företag är lämpligt för det enskilda aktiebolaget som kanske bara gör sitt eget bokslut. 

Smidig funktion för digital inlämning av årsredovisning 

Våra bokslutsprogram har en smidig funktion för digital inlämning och är de program som skapat flest digitala årsredovisningar enligt Bolagsverkets statistik (hösten 2019).

Du skickar årsredovisningen med ett knapptryck i programmet och sedan loggar ställföreträdaren in hos Bolagsverket där man kan förhandsgranska årsredovisningen och digitalt signera fastställelseintyget. Företrädaren får direkt en kvittens på att årsredovisningen är inlämnad.

Överskådliga och kompletta

En fördel som användarna av våra bokslutsprogram ofta nämner är överskådligheten och den tydliga arbetsgången. Plus att de innehåller allt du behöver för att upprätta en komplett årsredovisning – det krävs inga tilläggsprogram eller tilläggstjänster.

Lättredigerade mallar för snygga årsredovisningar

Våra mallar för årsredovisningen är lätta att redigera så att du kan skapa en unik mall som passar just ditt företag. Mallen sparas i programmet och kan sedan återanvändas till andra årsredovisningar som du gör för samma bolagsform. 

Hanterar både K2- och K3-årsredovisning

Med våra bokslutsprogram kan du göra både förenklad årsredovisning enligt K2-reglerna, vilket flertalet aktiebolag gör, och årsredovisning enligt K3-regelverket.

I molnet eller lokalt

Våra bokslutsprogram är lokalt installerade. Vill du även kunna arbeta med dina företag över internet väljer du molnversionen – utan någon extra kostnad – som låter dig arbeta med dina bokslut och årsredovisningar hemifrån, i stugan, ute hos kund eller var du nu har behov av att arbeta, utan att vara beroende av lokalt sparade filer.

Varför välja bokslutsprogram från Björn Lundén?

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »