nyhetstjanst.png

BL Info – nyhetstjänster och frågeservice

– en trygghet för dig som jobbar med skatt och redovisning

Med BL Info Nyhetstjänst håller du dig informerad om alla viktiga nyheter inom områdena skatt, ekonomi, redovisning, personal och juridik. Väljer du att koppla på Frågeservice Forum kan du skriva till våra experter och med ett abonnemang på stora paketet kan du även ringa och få svar på dina frågor. 


Skatt, ekonomi och juridik

BL Info Online

– de viktigaste nyheterna med kommentarer, råd och tips

BL Info Online samlar allt du behöver på ett ställe – alla viktiga nyheter beskrivna och kommenterade samt dju­pare fakta inom områdena skatt, redovisning och lön. Dessutom en rad prak­tiska verktyg som e-böcker, dokumentmallar och beräkningsmallar.

BL Info OnlineLäs mer »

BL Info Online & Frågeservice via webb

Med vår Frågeservice på webben hittar du svar på dina frågor om skatt, redovisning, personal och juridik dygnet runt och året om. Du kan också ställa egna frågor och få dem besvarade av våra experter varje vardag kl 10.00–15.00. 

I grunden har du Onlinetjänsten som håller dig uppdaterad om nyheter och som gör att du snabbt når den information du behöver.

BL Info Online och ForumLäs mer »

BL Info Online & Frågeservice via webb och telefon

Med Frågeservice får du ringa samt ställa frågor på webben till våra experter för svar på skatte-, redovisnings-, personal- och affärsjuridiska frågor. Många redovisningsbyråer och ekonomiavdelningar använder vår frågeservice som sin externa resurs. 

I grunden har du Onlinetjänsten som håller dig uppdaterad om nyheter och som gör att du snabbt når den information du behöver.

BL Info Online, Forum och FrågeserviceLäs mer »
BL_Info_prova.png

 

Prova gratis i en månad!

Testa BL Info kostnadsfritt under en månad och upptäck alla fördelar. Du förbinder dig inte till någonting. Under provperioden får du använda allt som finns på BL Info Online och dessutom ringa till Frågeservice och få svar på dina frågor inom skatt, redovisning, personal och affärsjuridik. Välkommen att testa BL Info!

 

 

 

 

 

 

 


 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »