Digitala Årsredovisningen

– ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt att göra årsredovisning i ditt aktiebolag online

 

Så här enkelt gör du årsredovisning


Digitala Årsredovisningen är en webbtjänst som vi utvecklat för att göra det så enkelt det någonsin är möjligt att göra en årsredovisning för ett aktiebolag. Såklart kan du även lämna årsredovisningen digitalt till Bolagsverket.


Digitala Årsredovisningen är det enkla, trygga och prisvärda sättet att göra sin årsredovisning. Programmet följer regelverket till punkt och pricka och ser till att din årsredovisning blir korrekt. Du behöver bara ladda upp din bokföring och följa den smarta guiden så har du – på kortast tänkbara tid – din årsredovisning klar för inlämning till Bolagsverket – digitalt eller per post.


GÖR DIN ÅRSREDOVISNING NU! »

Är du redan användare loggar du in här »

Allmänna villkor »

Årsredovisning online 

 

Guide för årsredovisning 

Du behöver bara följa guiden

I Digitala Årsredovisningen guidas du hela vägen från import av bokföringen till utskrift av årsredovisningen. Varje steg förklaras exakt och begripligt. En stor del av innehållet i din årsredovisning skapas automatiskt av programmet. Uppgifter som inte skapas automatiskt kompletterar du med genom att följa guiden och besvara enkla, konkreta frågor.

Årsredovisning för K2-företag

För alla aktiebolag som använder K2-regelverket

Digitala Årsredovisningen passar för alla aktiebolag som använder K2-reglerna och som bokför utifrån BAS-kontoplanen. Aktiebolag som ingår i en koncern kan tyvärr inte använda programmet.

Årsredovisning gratis fram till utskrift

Kostar ingenting förrän du är färdig och vill skriva ut årsredovisningen

Digitala Årsredovisningen är gratis att använda fram till utskrift av årsredovisningen. Du kan alltså testa programmet ordentligt innan du bestämmer om du vill betala för tjänsten/skriva ut din årsredovisning. När du betalat kan du gå tillbaka till årsredovisningen och göra ändringar utan att behöva betala en gång till.

Årsredovisning online

Online – på din dator eller surfplatta

Digitala Årsredovisningen är online och körs i en webbläsare på din dator eller surfplatta. Vi rekommenderar webbläsaren Chrome. 

Att tjänsten är helt molnbaserad innebär att du slipper tänka på uppdateringar och backuper, att du inte behöver installera någonting på din dator eller platta, att du kan arbeta var du vill och att din årsredovisning sparas i molnet.

Årsredovisning från din SIE-fil

En SIE-fil med din bokföring räcker för att sätta igång

För att göra din årsredovisning i Digitala Årsredovisningen behöver du en SIE-fil med ditt aktiebolags bokföring. För att du ska få ut en korrekt årsredovisning ska bokslutsjusteringar vara gjorda i SIE-filen. SIE-filen skapar du i ditt bokföringsprogram eller ekonomisystem.