Bokföringsprogram

– för enskild firma, aktiebolag, m fl

Lättanvända bokföringsprogram för enskild firma, aktiebolag, mfl. Välj installerat eller online. Bäst i test
4 år i rad. Testa gratis i 30 dagar. Våra program passar för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar. Med mer än 20 års erfarenhet är våra bokföringsprogram rejält beprövade och är ofta bäst
i test med nöjdaste kunderna. Enkelt att utöka med fakturering.


Bokföringsprogram
Även för Mac och Linux

BL Ekonomi Bokföring

BL Ekonomi Bokföring är ett lättanvänt bokföringsprogram online som fungerar i alla operativsystem, även Mac OS X. Det hanterar alla företagsformer och momsmetoder.

 • Online, alltid uppdaterat
 • Konteringsguider och ekonomiöversikt
 • Momsdeklaration
 • Säker lagring och säkerhetskopiering
 • Stöd för förenklat årsbokslut
 • Support ingår
Vårt populäraste

BL Bokföring

Med BL Bokföring jobbar du i ett av marknadens bästa bokföringsprogram – med de nöjdaste användarna när det gäller både funktion, användarvänlighet och support. 

Välj mellan lokal version och molnversion.

 • Konteringsguider och ekonomiöversikt
 • Momsdeklaration
 • Automatkonteringar och kostnadsställen
 • Stöd för förenklat årsbokslut
 • Support ingår
För dig som kräver allt

BL Bokföring Plus

BL Bokföring Plus är ett bokföringsprogram med funktioner för avancerad redovisning med möjlighet att redigera olika rapporter.

Välj mellan lokal version och molnversion.

 • Samtliga funktioner i BL Bokföring
 • Anläggningsregister
 • Kostnadsbärare och projekt
 • Antalsredovisning 
 • Fem budgetar 


Jämför bokföringsprogram

Vilket program ska jag välja?

Jämför våra bokföringsprogram »
Bokföringsprogram för enskild firma, aktiebolag mfl

Bygg ditt eget programpaket!

 Börja bygga nu »
Hitta en redovisningsbyrå som kör våra bokföringsprogram

Hitta din redovisningsbyrå!

Hitta din byrå »

Varför ska du välja ett bokföringsprogram från Björn Lundén?

20 års erfarenhet av programvaror och redovisning

Vi har lång erfarenhet av såväl programutveckling som redovisning. Det märker du när du använder våra bokföringsprogram, som är logiska och intuitiva och låter dig jobba snabbt och effektivt med verifikationsregistrering och andra återkommande moment. Du märker det även när du kontaktar vår kunniga programsupport. 

Riktig programsupport ingår

Programsupport ingår när du väljer ett bokföringsprogram från oss. Inte från någon robot eller inhyrd helpdesk. Nej, hos oss får du snabb och personlig hjälp på telefon av supportmedarbetare med stor kompetens när det gäller både programmet och bokföring.

Utöver den direkta programsupporten har du tillgång till vårt kundforum där du kan ställa frågor samt söka svar på dina frågor. Du hittar även mängder av filmade guider och textguider som förklarar olika programfunktioner.

Fungerar för alla företagsformer och alla momsmetoder

Våra bokföringsprogram fungerar lika bra för alla företagsformer – enskild firma, aktiebolag, handelsbolag m fl – och föreningstyper. Programmen hanterar kontant- och ­faktureringsmetod samt alla typer av momsredovisning: månadsmoms, tremånadersmoms och årsmoms. ­Även momsfri verksamhet.

Konteringsguider hjälper dig med debet och kredit

Med våra bokföringsprogram är det enkelt att bokföra. Med hjälp av inbyggda konteringsguider hanterar du alla tänkbara affärshändelser, även om du är nybörjare. Självklart kan du välja att istället jobba med konton, debet och kredit om du hellre vill det. I programmet finns även stöd för förenklat årsbokslut i enskild firma.

Smidig automatkontering

Genom att lägga upp automatkonteringar sparar du mycket tid om du har ofta återkommande transaktioner som exempelvis hyra, semesterskuld och socialavgifter på lön. I programmet finns bland annat månadsbaserad och transaktionsbaserad automatkontering. Även automat­konteringar på automatkonteringar ­hanteras.

Smarta integrationer

Genom att koppla ihop ditt faktureringsprogram med andra typer av system och program kan du effektivisera ditt arbete, t ex genom att information du tidigare behövt mata in manuellt kommer in automatiskt i systemet. Vi har integration mot bland annat iZettle, Capcito och My Numbers. 

Läs mer om våra integrationer »

Bokför i molnet eller lokalt

I samtliga våra bokföringsprogram kan du välja att jobba med bokföringen online (i molnet) för ökad åtkomlighet samt säkrare lagring och säkerhetskopiering än din egen hårddisk erbjuder. 

Enkelt att samarbeta med din redovisningsbyrå

Med våra bokföringsprogram är det enkelt att importera/exportera data till och från redovisningsbyrån. Allra smidigast är det att köra molnversionen mot redovisningsbyrån som då får in uppgifterna direkt i sitt system.

30 dagars öppet köp

På våra bokföringsprogram har du alltid 30 dagars öppet köp. Det betyder att du har god tid på dig att bestämma dig, och att känna att du valt rätt program.

Bokföringsprogram för enskild firma, aktiebolag mfl

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »