Redovisningsbyrådagen 2020
En del av den digitala Redovisningsbyrådagen 2020

Automatisera kvitton och leverantörsfakturor

– vår AI-robot gör jobbet lätt och rätt

Genom att automatisera kvitto- och leverantörsfakturaflödet kan ni på byrån spara mycket tid och effektivisera även kundens administration. Här tittar vi på hur du kan digitalisera och automatisera hanteringen av kvitton och leverantörsfakturor i Björn Lundéns system. Vi kan också direkt på plats under dagen hjälpa dig att komma igång med automatiserade leverantörsfakturor för dina kunder.    

Redovisningsbyrådagen 2020 är kostnadsfri och genomförs som ett helt digitalt event.

 
0:-

Det här evenemanget är en del av Redovisningsbyrådagen 2020 »

Visningen är kostnadsfri men kräver anmälan.

Skriv ut
Automatisera kvitton och leverantörsfakturor
– vår AI-robot gör jobbet lätt och rätt

Genom att automatisera kvitto- och leverantörsfakturaflödet kan ni på byrån spara mycket tid och effektivisera kundens administration. Här tittar vi på hur du kan digitalisera och automatisera hanteringen av kvitton och leverantörsfakturor i Björn Lundéns system. 

Vi kan också direkt på plats under dagen hjälpa dig att komma igång med automatiserade leverantörsfakturor för dina kunder.  

I grova drag handlar automatiserad leverantörsfakturahantering om att digitalisera de inkommande fakturorna för att få in dem direkt i BL Leverantör och registrera dem med minsta möjliga manuella hantering. Det enda du behöver göra är att godkänna (eller justera) fakturan eller kvittot och konteringsförslaget så finns den sparad i reskontran och bokföringen.

Redovisningsbyrådagen 2020 är kostnadsfri och genomförs som ett helt digitalt event.
Andra aktiviteter under Redovisningsbyrådagen 2020:

Ta din rådgivning till en ny nivå
Läs mer »
Trendspaning inom redovisningsbranschen
Läs mer »
Micael Dahlén
Läs mer »
Är aktiebolag alltid bästa företagsformen?
Läs mer »

Redovisningsbyrådagen är vår årliga fokusdag för redovisningsbranschen. På grund av rådande omständigheter genomförs Redovisningsbyrådagen i år som ett helt digitalt event som du tar del av via din dator, platta eller mobil. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Läs mer om Redovisningsbyrådagen >>

BL-dagen är vår årliga kunddag i Stockholm, Göteborg och Malmö! Du bjuds på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du ser även hela vårt sortiment och får fina erbjudanden och rabatter. Vi har öppet hus kl 08.30-17.00 och under dagen bjuds kaffe och förfriskningar.
Läs mer om BL-dagen >>

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »