Just nu har vi driftstörningar vilket gör att vissa kunder upplever problem med att logga in i våra apptjänster samt i våra onlinetjänster. Felsökning pågår och bör vara åtgärdat inom kort!

Ordförklaring för pensionsförsäkring

Försäkring som ger försäkringstagaren en regelbunden inkomst från en viss ålder (tidigast 55 år) och normalt under minst fem år. Sparande i en pensionsförsäkring är skattemässigt avdragsgillt inom vissa ramar. Utfallande pension är skattepliktig. Pengarna i pensionsförsäkringen är fria från förmögenhetsskatt. Man kan normalt komplettera med ett återbetalningsskydd eller ett efterlevandeskydd.

Juridik - Lär dig mer om affärsjuridik & familjejuridik - Björn Lundén - Ordförklaring för pensionsförsäkring - ctl00_cph1_infoBanner_bannerImg

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.