Vi har haft ett strömavbrott som för närvarande påverkar nedladdning av digitala produkter, programversioner, mm. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på att lösa problemet så fort vi kan!

Med ränta menas avkastningen på sparade pengar (t ex pengar insatta på bank), eller utgiften för en kredit (t ex ett banklån). Räntan anges normalt i procent på årsbasis. På ett banklån om 60 000 kr med 7% ränta är den årliga räntan 4 200 kr medan den månatliga räntan är 350 kr. Räntesatsen kan vara bunden (se bunden ränta) eller rörlig (se rörlig ränta). Se även effektiv ränta.

Juridik - Lär dig mer om affärsjuridik & familjejuridik - Björn Lundén - Ränta – en enkel snabbgenomgång - ctl00_cph1_infoBanner_bannerImg

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.