Starta & driva företag

Starta eget?

– handboken som hjälpt fler än 130 000 att starta eget

STARTA & DRIVA FÖRETAG är boken för dig som driver eller tänker starta eget företag – oavsett bransch och företagsform. Så här långt har boken hjälpt fler än 130 000 att starta eget. Läs mer >>

  • Fler än 130 000 sålda exemplar
  • Affärsidé, affärsplan, bolagsformer
  • Budget, kapitalbehov, prissättning 


Starta eget – vi hjälper dig komma igång på alla plan

I mer än 30 år har vi hjälpt nystartare att få en bra start på sitt företagande. Vi har lärt oss vilka områden som nyföretagare uppfattar som besvärliga. Utifrån den erfarenheten har vi tagit fram lättanvända produkter och tjänster som låter dig komma igång på ett smidigt sätt. Dels när det gäller administrationen, dels att utveckla affärsidén, marknadsföringen, prissättningen, försäljningen, osv. 

En viktig fråga när du ska starta eget är om du ska sköta administrationen själv eller om du ska leja bort den till en redovisningskonsult. 

Många väljer att sköta vissa delar själv, t ex bokföring, och fakturering, och leja bort annat – som bokslut och deklaration.

Ett vanligt argument för att leja bort pappersarbetet är att du som företagare ska ägna dig åt det du är bra på, och att redovisningskonsulten är bra på att sköta pappren. Det ligger något i det, men samtidigt får du som företagare en nyttig inblick i ditt företags ekonomi om du sköter åtminstone delar av administrationen själv (såvida du inte är allergisk mot allt som har med formalia att göra).

 

Lär dig bokföring med vår webbkurs

Grundkurs där du lär dig bokföra köp, försäljningar och andra affärshändelser i ett företag eller en förening. Vi tittar också på varför, vad och när man ska bokföra. 

Läs mer »

Vem är du? - Starta eget – vi har hjälpt fler än 100 000 igång - ctl00_cph1_pg5318_relimg

Har du rätt pris på dina produkter?

PRISSÄTTNING hjälper dig att sätta rätt pris på dina varor och tjänster. Rätt prissättning kan dramatiskt förbättra företagets lönsamhet.

Läs mer »

Vem är du? - Starta eget – vi har hjälpt fler än 100 000 igång - ctl00_cph1_pg5604_relimg

Fakturera gratis med Digitala Företaget

Digitala Företagets faktura-app kan du använda gratis. Faktureringen kan även köras som ett gratis faktureringsprogram på webben. 

Läs mer »

Appen Ekonomiöversikten

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »